starši bi/gay chlapi

dajte sem rady ako nájsť staršieho gay/bi

neviem si dať už rady, som tu vyše 2 rokov a nečakal som že bude tak tažké najsť gay/bi chlapa na slovensku - staršieho rozumej 40+ všade vo svete ich je menej skrz HIV krizu v minulom storočí ale na slovensku?

dajte rady
eeeej ale zahadne pises ako scifi....ja mam opacny problem jasne mam pisane ked mam inz aj v profile ze som hetero a nehladam muza ani niesom bi a mam 1555 sprav na ponuky fajky mne a same teple spravy mam az nemam nervy nato a ty mas problem najst?
No ani sa nečudujem že neviete nikoho nájsť, ved ak mam napísané som hetero,v profile ďalej že hladam ženu, par-zena,muž, a napíšem inzerát hladam muža na spolocnu fajku,honku??!!! Ziadna fotka a po prípade ziadne info,a ako uz som zistil ...sex okamžite teraz...a napíše ze hlada niekoho na stalejsie stretka ako na príležitostný sex???!!! Ta treba trošku pouvažovať, popremyslat kde je chyba
ja tiez hladam niekoho na vzajomnu honku a fajku a nikto nic tazko sa tu hlada
To kde zijes, ze mas taky nazor? Zaspal si dobu? To o com pises, boli 80- te roky minuleho storocia a aj to v zapadnych krajinach.
Starsi maju uz svojich partnerov, preto je ich uz tazsie najst.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
hiv kriza 😂 dnes sa zomiera na rakovinu nie na hiv, starsich je habadej, lenze su vacsinou zenaty.... slabo hladas (edited)