V cem mas problem s jednim varletem? To neni zadny problem. Hlavne se za to nestyd udelej si album a klidne ukaz pytlik. Muze to mnohe holky a nebo kluky inspirovat A zrus si blokaci profilu,je tgo nesmysl,protoze tak zde nemuze s tebou nikdo komunikovat a ty taky s nikym.
ahoj, vždyt má přes 120 galerii a přes 80 Videi ....
Mazec. 120 alb a na každé fotce péro a péro a péro....tohle ženský spíš odradí, nebo ne?
Také jsem na swingers párty ještě nebyl a láká mne to. Zvažuju zajít do Desire, třeba až tam bude "nahatá párty" (nejbližší je na programu18.1.). Jsem nudista a nahota mi nedělá problém, když jsou i ostatní kolem mne nazí. Ale jsem trochu ostýchavý, co se seznamování týče - obávám se, abych někoho neobtěžoval. Jsem čistě heterosexuální, přitahují mě ženy, rád se na ně dívám a rád bych se případně i zapojil do sexuálních hrátek s nějakou ženou či párem. Jen se trochu obávám, že když přijdu do klubu sám, tak tam zůstanu sedět sám a ostatní budou už nějak spárovaní. Proto bych raději šel s někým, s kým se předem domluvím a alespoň bych si s ním pro začátek mohl povídat. Samozřejmě bych preferoval ženu či pár, ale nedělám si moc iluze, že se někdo takový najde, muži jsou zřejmě v drtivé početní převaze. Proto jsem dospěl k závěru, že bych se domluvil třeba i s nějakým mužem (heterosexuálním), s kým bych mohl trochu pokecat a třeba snáz zapadnout v neznámém prostředí.

Šel by někdo se mnou?
Mám rád vzrušení