Ahoj, jdeme v úterý 5.5 potkáme tam někoho?
Myslím, že jste nic nepřehnali. Na tuto akci jsme se moc těšili. Hned při příjezdu ne zrovna příjemná paní na recepci.Při vstupu do prostor, kde se odehrávala akce, zásek v podobě opět neschopné obsluhy, které vše trvalo strašně dlouho.Další velký průser byl bar./spíše čekárna/ Otevřena flaška prossecca, která byla teplá a dali nám ji do lednice. Po hodince cesta pro druhou sklenku a flaška z lednice téměř prázdná a po dlouhé debatě, že je něco špatně, oznámeno, že tedy nebude účtována.Raut pro došlých 80 lidí hodně podceněn.Ovšem třešnička na dortu, která přišla ráno při odjezdu.....prossecco samozřejmě naúčtováno + dvě lahve vína, kus po 300Kč, které jsme vůbec neměli a opět zbytečné dohadování.Snídaně 150/osobu ...očekávali jsme trochu lepší a espresso za poplatek.Jinak klub hezký,čistý, pokoje také.Bohužel obsluha vše zkazila. Pokud mají 80 návštěvníkú, tak by se o ně měli postarat a ne se odávat hrátkám s ostatníma.
jj, souhlasím. Znám to z jiných akcí a někde jinde, kdy první co příjdou sežerou co se dá😃
Na konkrétní akci jsem nebyl, ale nahého koupání jsem se před rokem zůčastnil.
Trochu si neumím představit 80 lidí v těchto prostorech teď na podzim.
V létě se dalo sedět na terase, ale budiž.
Bazén mají parádní, prostory k sexu taky, sauna nebyla v provozu, jídlo dobré, na baru se čekalo nějakou chvíli na pití, šatna normální, na recepci byla ochotná paní - věk zhruba 53 - 55 let.
Napsáno ve zkratce, hodnotím pozitivně, kladně, návštěvu doporučuji.
Výhoda - je možnost se ubytovat v penzionu👍
(edited)
Na konkrétní akci jsem nebyl, ale nahého koupání jsem se před rokem zůčastnil.
Trochu si neumím představit 80 lidí v těchto prostorech teď na podzim.
V létě se dalo sedět na terase, ale budiž.
Bazén mají parádní, prostory k sexu taky, sauna nebyla v provozu, jídlo dobré, na baru se čekalo nějakou chvíli na pití, šatna normální, na recepci byla ochotná paní - věk zhruba 53 - 55 let.
Napsáno ve zkratce, hodnotím pozitivně, kladně, návštěvu doporučuji.
Výhoda - je možnost se ubytovat v penzionu👍
(edited)
Pojdte nekdo pristi soboty plavat do tisnova
Je to tam moc fajn....
Questo post è stato eliminato.
Určitě překážet nebudeš
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Hned na poprvé nás to místo nadchlo.Fajn lidi, nádherné prostředí.Prostě relax i s noclehem na pěkném pokoji.Pojedeme zas.
Ahoj to jezdíte takovou dálku? Pozvu Vás k sobě domů
Špatně se mě hodnotí, protože za 1. nejsme částí návštěvníci a za 2. se jasně ukázalo, že je to o tom, jestli tam potkáte někoho s kým si sednete ( aspoň pro nás, protože upřednostňujeme spíš další pár, než hromadné akce).
Jeli jsme tam jako na wellness s tím, že k ničemu nemusí vůbec dojít. Prvotní dojem nic moc. Pan s paní nás přivítali venku na starém gauči, spíš jak když k někomu přijedete na chatu. Co nás překvapilo, že wellness se po tuším 2 není 3h provozu vždy zavřel a byl zavřený i v době našeho příjezdu. Chápu důvod u celodenní akce, ale nevšiml jsem si, že by v denní dobu docházelo k něčemu, co by vyžadovalo úklid. Bylo to celkem rušivé. Takto se celá skupina pak přesouvala k požární nádrži na opalování (asi už zmlsani, ale na koupání to nelákalo), nebo do restaurace a pak zase všichni zpět na wellness.
Společnost mu tam připadala, že se většina znala, spíš starší věkový průměr. Překvapilo mě tam větší množství samotných chlapů. Nebyl to problém, všichni se chovali slušně s některými jsme v klidu pokecali. Jiní mi pripadali ztracení, s nikým se nebavili, ale když jsme šli prozkoumat pokoje, tak za námi hned šli, jestli nebude akce ke které by se připojili. Atmosféra spíš než "sexy" , víc ne stilu na dovolené se potkalo víc dospělých, baví se, popíjí a někteří si to užijí spolu a to včetně obsluhy (nemyslím přidat, nevím, neviděl jsem, ale spíš na tykacku a přátelsky).
Měli jsme štěstí na další pár se kterými jsme se seznámili, takže přes některá negativa to byla naše nejlepší taková akce. Kdyby ale nepřijeli, tak by to byl takový dražší nic moc wellness s pěkném prostředí. Prostě je to hodně relativní. Pokud srovnám třeba s Fantasy v Praze, tak tam je to prostě úrovni jinde (bavím se jen o swingers), ale odcházeli jsme zklamání, protože jsme si nesedli se složením. Tady mě to zase připadalo více v poklidu.
Co chválím, tak je rozdělení "místností" na všichni a jen pro páry a dál, že jsou "postele" ne jen v řadě na obou stranách chodby, takže můžete pozorovat akci vedle, ale přitom mít sebou míru soukromí (v tom, že víte, že se nikdo náhodně nebude chtít přidat). Prostě vy si užíváte ve 4 a když máte čas a chuť tak vidíte akci na protější straně.
Nevím jak to shrnout, asi tak, že bych tam jel zase, protože jsem se tam cítil v pohodě, ale asi bych radši měl domluvený dopředu i další pár.
Jeli jsme tam jako na wellness s tím, že k ničemu nemusí vůbec dojít. Prvotní dojem nic moc. Pan s paní nás přivítali venku na starém gauči, spíš jak když k někomu přijedete na chatu. Co nás překvapilo, že wellness se po tuším 2 není 3h provozu vždy zavřel a byl zavřený i v době našeho příjezdu. Chápu důvod u celodenní akce, ale nevšiml jsem si, že by v denní dobu docházelo k něčemu, co by vyžadovalo úklid. Bylo to celkem rušivé. Takto se celá skupina pak přesouvala k požární nádrži na opalování (asi už zmlsani, ale na koupání to nelákalo), nebo do restaurace a pak zase všichni zpět na wellness.
Společnost mu tam připadala, že se většina znala, spíš starší věkový průměr. Překvapilo mě tam větší množství samotných chlapů. Nebyl to problém, všichni se chovali slušně s některými jsme v klidu pokecali. Jiní mi pripadali ztracení, s nikým se nebavili, ale když jsme šli prozkoumat pokoje, tak za námi hned šli, jestli nebude akce ke které by se připojili. Atmosféra spíš než "sexy" , víc ne stilu na dovolené se potkalo víc dospělých, baví se, popíjí a někteří si to užijí spolu a to včetně obsluhy (nemyslím přidat, nevím, neviděl jsem, ale spíš na tykacku a přátelsky).
Měli jsme štěstí na další pár se kterými jsme se seznámili, takže přes některá negativa to byla naše nejlepší taková akce. Kdyby ale nepřijeli, tak by to byl takový dražší nic moc wellness s pěkném prostředí. Prostě je to hodně relativní. Pokud srovnám třeba s Fantasy v Praze, tak tam je to prostě úrovni jinde (bavím se jen o swingers), ale odcházeli jsme zklamání, protože jsme si nesedli se složením. Tady mě to zase připadalo více v poklidu.
Co chválím, tak je rozdělení "místností" na všichni a jen pro páry a dál, že jsou "postele" ne jen v řadě na obou stranách chodby, takže můžete pozorovat akci vedle, ale přitom mít sebou míru soukromí (v tom, že víte, že se nikdo náhodně nebude chtít přidat). Prostě vy si užíváte ve 4 a když máte čas a chuť tak vidíte akci na protější straně.
Nevím jak to shrnout, asi tak, že bych tam jel zase, protože jsem se tam cítil v pohodě, ale asi bych radši měl domluvený dopředu i další pár.
My byli minulý pátek na tom rozmarnem létu a je pravda,že chvíli jsme byli taky vykulení....byli jsme prvně,takže ten gauč mi přišel taky zajímavý.Ale jinak fajn, určitě se vrátíme znovu.Tak jak píšeš,taky jsme tam narazili na fajn pár.No takže kdybych měl doporučit návštěvu,určitě bych všem doporučil 🙂
My byli v sobotu, já poprvé a jsem nadšený to místo je naprosto úžasné!
Takže krásná oslava.. Pěkný den přeji R.
Tak... Lidé jako vy by neměli mít naprosto zadny problem najít i tady. Kdyz chcete jen štíhlé a krásné lidi. Tady jich je přece plno. Problém je že jste všichni zatracene vybíravy. Tak to mate hold smůlu no. My hledame hlavně pohodové lidičky a těch je vsude spousta. Uprimne jsme to co popisujete asi nikdy neřešili 😁😁😁
To asi ne. Jenomze a to je problém u 100 ze 100 stihlich lidi. To neni o stihlosti ale o barvě oči. Velikostech a tvarech atd atd. Jednoduše si z nejakeho duvodu myslíte že si můžete lidi vybírat jako na trhu. Stihli lidé jsou někteří, určitě fajn ale tady jich bude tak mizivé procento, že nemáte v podstate šanci na ně narazit.
V sobotu 13.4. jedeme na akci - už se těšíme, manželka si ráda užije i více mužů naráz, tak pánové, je to na vás
Mohu potvrdit, že areál, kde je wellness a swingers v jednom balení, má laťku nasazenou hodně vysoko. Pěkně, moderně a účelově zařízené prostory, čistota a nakonec i překvapivě nízké ceny (vstupné i bar). Díky možnosti ubytování je možné pobyt pojmout jako wellness víkend s možností swingers. Je vidět, že majitelé tuto aktivitu nevnímají jako automat na peníze, ale berou ho spíš jako koníček. 🙂
Byl jsem včera a je to excelentní místo. Obří, soukromý, kvalitní a vybavený wellness areál mimo obec, luxus.
Akce zatím klasika, páry nebo mix. Ale dá se čekat vstřícnost k rozšíření možností podle zájmu, je tam obří potenciál. Ceny normální, spíš bych řekl že velmi dobré, když uvážím tu kvalitu všeho.
Čistota a hygiena nekompromisní.
Na akci fajn rautík, bar plný, káva... Pohodka.
Velký plus je komfortní ubytování v místě, je to welness resort. Akorát bez provozu restaurace, nicméně prý se to dá řešit kdyby někdo chtěl více dní.
Akce zatím klasika, páry nebo mix. Ale dá se čekat vstřícnost k rozšíření možností podle zájmu, je tam obří potenciál. Ceny normální, spíš bych řekl že velmi dobré, když uvážím tu kvalitu všeho.
Čistota a hygiena nekompromisní.
Na akci fajn rautík, bar plný, káva... Pohodka.
Velký plus je komfortní ubytování v místě, je to welness resort. Akorát bez provozu restaurace, nicméně prý se to dá řešit kdyby někdo chtěl více dní.
Mohu jen a jen potvrdit, úžasné opravdu..
Chystá se někdo ve středu na denní koupání?

Tišnovsko Nahé koupání
Žďárec SW koupání