U delikventu se používá chemická kastrace, kterou se sníží pohlavní hormony. Ale není to v tvém případě škoda?
Nájdu sa napíšte mi
Ahoj, ano mě se to stávalo, ale po mnoha bádání a studování webu dokonalaerekce.cz jsem zjístil, že šlo spíše o psychické problémy, které byly ze stresu z práce. Už jsem myslel, že budu muset navštívit nějakého doktora, ale naštěstí díky pár změnám v životě se vše obrátilo nahoru :D Měl jsem hodně zaměstnanou hlavu a byl na mě vyvíjen tlak. Doma jsem byl unavený a podrážděný. Když na to přišlo, bohužel nestal pevně :/, ale už je to OK, jak jsem psal. Zkus se zamyslet, kde může být problém sám.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Omyl. Výstřik je ejakulace.
Má to dobře. Ztopoření=erekce.
Má to dobře. Ztopoření=erekce.
Minulý rok jsem bral na záda na sedací nerv lék Lyrica, on je i na epilepsii a deprese. Po měsíci užívání jsem si všiml, že má dost vliv na ochabnutí penisu, že tak nechce stát a pokud ano, tak styk byl delší, protože mne ty pohyby tolik nevzrušovaly. Tzn nějaké léky na depresi způsobují i útlum libida. Je to ale riziko, co se týká psychiky, brát něco co nepotřebuješ, možná. Jinak jsem to tehdy ještě nakombinoval s viagrou a to byla jízda a dlouhá.
Nevim urcite, nejsem sub. Ale neni zrovna tohle smyslem techto hretek? Tedy chtit a nemoci?

Žádná erekce
Nechci mít erekci