Zúžena predkožka

Mate niekto?

Caute amatéri!
Zaujímalo by ma či ma niekto rovnako zúženú predkozku ako ja alebo mal. Chcel by som to riešiť tak ak mate s tým skúsenosť ozvite sa
Tiež som mal podobný problém, hlavne v predpuberálnom veku a pri každej ročnej prehliadke u lekára to bol masaker, keď mi to sťahoval na silu, ale postupne sa to dalo do poriadku, v puberte ako som začal masturbovať.Ak sa to zanedbá v mladom veku, neskôr je to problém.
Ciastocne som a tym mal problem. Vyriesila to obriezka. Nebat sa toho, isiel by som do toho omnoho skor a usetril si problemy, ktore uz teraz vdaka tomu nemam.
Na sexus.cz je na túto tému veľa užitočných informácií. Pohľadaj.
V detstve som to mal tiež. Bez bolesti nešla stiahnuť. Niektorí to riešia obriezkou, mňa to našťastie obišlo a som tomu rád. Keď som začal s masturbáciou, postupne to povoľovalo úplne samé a dokonca bezbolestne. A keď som začal na strednej, už som ani nevedel, že nejaký problém vôbec bol.
Ja to mám tiež zúžený predkosku keď mi stojí ťažko vytasim zalud
Na zuzenu predkozku je dobra pindo masť davaju to aj malym chlapcekom aby im mohli stiahnut predkozku mal som stym a ja problem u urologa toto mi odporucili
A realne ta masticka pomohla? Mam problem pri stoporenom penise stiahnut predkozku, diki za info.
Áno pomohla väčšinou to maju diabetici problém so sťahovaním predkožky Pinďo masť pomohla natierať 2x denne na predkožku
Takze predpokladam ze si to riesil niekedy nedavno? Zaujima ci uz v dospelosti to bolo, diki.
Ano som diabetik tak mal som v dospelosti problémy v kekarni ju dostať kúpiť masť
Diki pekne za info, snad pomoze