piss

aj vás vzrušuje?

Mňa veľmi vzrušuje, ked sa mi chce cikat, a nejdem, ked sa to už nedá vydržať, stiskam nohy, a vtedy sa vždy urobím...túžim po tom, že sa mi chce veľmi cikat, sadnem si na tvrdého vtáka, on bude prirážať do mňa, a ja ho vtedy celého ocikam...som uhylacka?
Piss je krásný. Mě by lákalo když by mě žena počůrala, ale ji to přijde nechutný a nechce. Přitom když by se člověk potom hned osprchoval nebo to udělal ve vaně, tak v tom problém nevidím.
Piss me extrémně vzrušuje a to jakkoliv.. Uz jen ten zvuk! Mam hned erekci a i s erekci dokážu pořádně močit.. Hledam realne setkávání a pořádné chcaní
Já dneska také konečně natočila video s PISS ..😘................ tak doufám, že se bude líbit. Čůrat se mi často chce, když se hodně šukám dildem a nebo když dělám SQUIRT. .............. to je pak potom opravdu hodně na krajíčku 😆😜
Neumí, je to jenom hrozně průhledná reklama.
Fakt, asi se mam co jeste tady učit hihi
Ahoj ja 30 let laka me zkusit piss na nekoho zitra 12.5 dopoledne
Staré vlákno... ale vzrusuje tady někoho piss....?
By to chtěl vzkusit a zažít to u ženy 🫣
mě, představa lízat kundičku když se "najednou" spustí proud.. Kdysi dávno jsem to zažil a od té doby...*2*
Jojo do pusy je to nejlepsi … a kdyz nejde primo piss, tak je fajn, kdyz se zena pred oralem aspon vycura … taka cerstve pocurana prcina je mnam :)
Ano,a i když se manželka umyje, stejně tu hořkou chuť cítím, dokud není oslazena jinými šťávami *2*.
Jen škoda, že přímých akcí na toto téma se zdráhá...
A zlouseli jste to tak, ze ji poprosis, nech se jde pred oralkem vycurat a nech se neutira? :)
Nebo ať se předtím nevyčůrá.. *4*
Spíš bych k ní (pod ní) měl vlízt do vany a poprosit tam, to by bylo nejlepší *6*
Ahoj máš rada keď sa ty vymoci priamo do pusy?
Ahoj máš rada piss? Čo ťa na tom najviac vzrušuje
Das mi cislo na teba? Chcel by som to zazit
Ne ale super žena tvá představa se mi líbí jen bych tě dodělal ze zadu a tvrdo přirážel ale máš krásnou představu
To že odpovídáš na 11 let starý komentář, no tak dobře. Ale kde vidíš tu super postavu, když tam není nic vidět?
Ahoj to sem si nevšiml,ale pisu tam představu 😅
Tak jsem blbej já🤣, omlouvám se 😃
To je ok nic neděje 🤣🤣sou tu nové příspěvky prosím tě .😅😅
co ja bych za to dal to zkusit? Nebo se nechat pocurat od dvou, 3 zen. Kdyz je zena pritazliva tak clovek da i piss do pusy pri lizani.
To znie super mozes ocikat mna aj pri lizani
Ahoj,mňa tiež vzrušuje Piss😍 Nemala by si záujem?
DigDag
DigDag Inattivo 3 anno fa
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Naděje umírá jako poslední. 😂😂
treba se mi nekdy postesti udajne pry je dobre kdyz si v ni a ona cura, ale to chce asi uz umeni.
:D
Spíš to stačí zkoušet pokaždý když je možnost 😁
DigDag
DigDag Inattivo 3 anno fa
A co se vychcat do zadku, do kundy a nebo dokonce do huby? To už je jiná liga. Co vy na to dámy a pánové?
Cossanosstra
Cossanosstra Inattivo 7 anno fa
Ahoj, koukni nemáš zájem, sama nabo s kámoškou? Moc ráda bych do něčeho takového šla, ale sama nemám odvahu :) https://seznamka.hyperinzerce.cz/flirt-on-hleda-ji/inzerat/14661951-hledam-slecnu-na-doteky-nabidka-zlin/
Sporadicky sme to riešili ako spestrenie sexu...nevidim na tom nič zlé...
Nejsi...! Chtel bych byt u toho. Zvu Te na kávu, prijmes?
Miluju tu chuť. Je to super..žádná kapka nesmí jít mimo.
Moc zkušenosti s pissem namam,zatim jen dvakrat,moc se mi to libilo,ležel jsem ve vaně a ona mi čurala na hruď a ja prsty rukou jsem ji hladil a teklo mi to i po ruce.Bylo to moc krásné.
myslim si ze nie ,my mame zo zenou take hratky ze ma ocika celeho a vsade myslim size to nie je uchylne a patri to k sexu.Ked ta take nieco vzrusuje preco nie treba to len tomu druhemu povedat
jasne ze nejsi, ja to miluju když mě žena nejlépe starší počurá při tom kyz mi sedí na obličeji :P
nejsi taky se mi to líbý když to po šulinu teče horká moč nebo kyž strčím do kundičky prsty a tečeš
no co bych za to dal si to taky s nějakou takhle dát :)
úplne krásna sexuálna túžba
mna toto mega vzrusuje
uzasny cteni ... chtel bych takovou zenu
Modafen co pre teba nie je hnus.Hon si ho v tichucku vo svojej konzervativite a daj pokoj ludom co si to vychutnavaju.Asi si nic v zivote poriadne nezazil,nikto nezere hovna ani nepije moc tak nehodnot po com ta je nic.Si asi zakomplexovany nevytrtkany chlap bez fantazie.Pis si z mniskami.
Co ty si za kokota.....!!!!...sleduju tě delší dobu,ale tobě se snad nelíbí nic....radši sem nekoukej.
Nejsi nejsi nejsi, bože toje můj sen!! Chci tě...
tuzim to zazit,,,ze sisadnes na mna a ked ho mas v sebe,,,sa pocikas,,,uz nech ta citim,,,
Nejsi úchylačka. Je to nádhera a vzrušující.
najkrajsi piss je , ked ma zena orgazmus a k tomu piss . Uz si na to zvykla ale ja sex bez toho uz nevolam sex . Najkrajsie je ked prirazim a ona troska vystrekne a zase prirazim ona vystrekne . potom este po sexe sprcha a troska laskanie v sprche . Vsetko zle je na nieco dobre
Tak tedy teď jste mě vyvedli z míry, protože přesně tyhle problémy jsem měla já, když jsem vyvrcholila a uvolnila se naplno šla ze mne i moč, děsně jsem se za to styděla a partner to nějak nekomentoval ale dával mi najevo, že to není dobré, navštívila jsem lékaře kvůli úniku moči při milování a dnes mám problém dojít k orgasmu, sakra chtělo to vyměnit asi partnera, díky vám se cítím mnohem líp díky, že máte odvahu tady o těhle věcech psát!
Jeto úplně normální žena to tak má jeto v pořádku. Nemáš duvod se stydět právě naopak .
Býválá to měla podobně jako ty. Ze začátku se styděla, mě se to líbilo. Jen jsme si brali ke každému milování ručník abychom předcházeli problémům.
Přesně mi brali pro jistotu 3😅
To jsi udělat měla a rychle ho vyměnit. Je to prostě ideál, když to oba ve vztahu mají stejně. Jsou i opačné případy. Já měl do nedávna partnerku a ta mě naučila mít rád piss a chtít ho. V krátké době jsme se dostali na vrchol v piss a žádné milování jsme si neuměli už bez toho představit ale netušil jsem jak velký je problém se s podobnou dívkou seznámit co piss miluje. Prostě budu hledat dál.
Vipadate velmy sexy a perverzny parik
Ahojky perverzny parik *277* my sme Nik 40 a Devora 33
NAHODOU MNA TO TIEZ VZRUSUJE RAD BY SOM TO SKUSIL NAPR. AJ S TEBOU
Aj mňa neskutočne vzrušuje, keď sa mi chce cikať, a nejdem...keď si vtedy len trošku "zabrnkam" na klitáčik, tak mám úžasný orgazmus
To je krásné, rád bych Ti na něj zabrnkal♥️
Myslim, ze za tech 11 let co deli tvuj a jejiprispevek, uz asi nekoho nasla, kto zabrnkal :D
Tak to ji přeji, ale já bych rád zabrnkal i tak
Tak preju stesti ;) mozna se podari :)
Rád brnkám na klitoris, je to fajn když se žena udělá. Ty jsi muž?