Viděla bych to na nějaké psychické problémy, to pak člověk není schopný i základní hygieny. Není problém v tobě a tvém přístupu? Už jen to co napsal, že s tříletým dítětem není honička. Ehm...asi patříš mezi chlapi co nemají představu jake to je starat se celý den o dítě. Zaplať ji na víkend welnes a ty doma funguj místo ní - vaření, úklid, dítě... Jak moc jí doma pomáháš a jak často si bereš dítě ven apod.?
A neprijde ti divny ptat se tady, misto toho aby ses zeptal ji?? Jinak, dicela mi na tohle tema nahrava jiny vlakno tady amaterech ve forum od elaluly :D muj partner ma profil na amaterech ... 
(edited)
A na profilu informace svobodny :D? Jasne, vlastne sem nechodis a je to urcite z doby, kdy jsi byl nezadany :). Doma to na pohodu vidis mozna jen ty. Nejspis ti na neco prisla a proste resignovala, protoze od tebe nemuze momentalne odejit.
Nevím jak souvisí frekvence mytí se sexem, mě ta moje voní i kdyby se nesprchovala týden, to je asi individuální. Já se sprchuju každý den, jednak kvůli práci a taky kvůli sportu, ale u ženy to nevyžaduju, čištění zubů a základní hygienické návyky jsou samozřejmostí. Já se s ženou o všem bavím a vždy se snažíme najít společné řešení, pokud by to tak nebylo, nemá smysl spolu zůstávat.
Rezignovala. Staras se o ni? Ptas se ji, jestli nechce s necim pomoct? Navrhl si ji nekdy, ze pohlidas deti, aby mela cas si sama nekam v klidu zajit nebo s kamoskama? Beres ji na vecere nebo kdy naposledy si ji prinesl kytku a rekl, jak je nadherna a ze ji moc milujes?
Na tomhle hodne zalezi..
Na tomhle hodne zalezi..
Ne nadarmo se říká, že žena je jako květina. Je třeba se o ni starat, aby rozkvetla. A upřímně by mě zajímal názor z její strany. Každopádně mi to přijde jako další vztah co odumřel kvůli dítěti. Jak jste řešili péči první dva roky? Jela 24/7 ona a ty práce nebo jste si někdy sehnali hlídání a udělali večer pro sebe? Nebo ses nabídl, že na den převezmeš péči ať si užije den klidu pro sebe? Nechci soudit, ale ženské často rezignujou na vztah a snahu právě proto, že se starají nonstop o děcko a chlap "živí" rodinu
Normální je mejt se každej den. Sprchuju se dvakrát denně. Večer, protože to dává smysl (špinavá po celým dni do peřin asi ne) a ráno, abych se probrala, nehledě na to, že člověk spí minimálně tejden v jednom povlečení a to ke konci už taky není běloskvoucí, tak když se v tom celou noc válím... Někdy i přes den, kdyz je to náročný v práci, přijdu z lesa... Člověk se nemusí drbat od hlavy až k patě a používat tisíc přípravků, ostatně já se krom vlasů taky myju jen čistou vodou, ale 2-3 tejdně, to je ženská čuně, to pardon.
Mozna by bylo lepsi rict hele ja sem ten prach na tech polickach utrel....
Jen taková kontrolní otázka, je na rodicaku? A ke zbytku. Říká se, že sprcha nemá být denně. Stačí obden, ale denně umýt ten základ. Jako v létě si ho upřímně neumím představit, ale asi to někteří lidi zvládají. Frekvence sexu by mohla být vyšší, ale tohle ovlivňuje hrozně moc dalších věcí.
(edited)
Questo post è stato eliminato dall'utente.

Hygiena/ sex...dotaz na ženy.
Dotaz na hygienu
Doma vše v klídku, na peníze si nestěžujeme, bydlíme ve svém, rodina v pořádku ( v tom tedy nějaký blok nevidím)
Problém? Mám partnerku, krásná baba, v sexu vše ok....ale...poslední půl rok je očistec...do sprchy se podívá 2-3 týdně, upraví se,jen když k někomu jedeme a vzhledem k tomu, že je nám lehce přes 30, mi přijde frekvence sexu 1-2 za měsíc fakt málo...přijde mi,jak když to sabotuje..
Otázka? Kolikrát je pro Vás týdně normální se osprchovat/ umýt a stejně tak, je takový intimní život za Vás ok?
Díky