Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ahoj Katka za mě můžu říct že ho moc ráda doma sice nic ale naštěstí mám kamaráda s vyhodama
Milování se, se starší ženou, musí být moc krásné, jistě plné vášně, něhy a krásných dotyků. Mě se velmi líbí starší ženy, když vidím starší ženskou, ohlédnu se za ní, než za mladou, a představuji si její tělo pod šaty. Bohužel se mi zatím takovou kamarádku nepodařilo ještě najít a takový sex zažít. Musí to být ale krása zralosti, jistě si to umí starší žena vychutnávat lépe, než mladší, pokud má samozřejmě vhodný protějšek.
Poslední asi tři roky u sebe pozoruji že mám takzvaný Máma syndrom líbí se mi starší ženy ideál cca o 10let ,A odpověď na otázku PROČ je jednoduchá: když se zeptáš starší ženy na co zrovna má chuť ,tak ti to bez okolků řekne a rovnou řekne i co nechce dělat. Navržené jsou stejně jako chlapy z toho bych strach neměl.
Je mi 45 a mam 57let.pritelkyni sex mame 3x tydne a ona si ho uziva,dole bud upravena,nebo vyvolená asi na veku tak nezalzi
Ahoj za mě asi teď bývám strašně nsdrzena mám i kamaráda s vyhodama
Ahoj Katka já jsem čerstvě 50 a připadá mi to že jsem čím dál víc nadrzena
Můžu třeba i každý den..pravda, trvá trochu déle než se pořádně postaví, ale pokaždé se povede, na šedesátku jsem myslím v pohodě. Nejvíc mi pomáhá masáž koulí.
No je mě pár let po pade a mám chuť čím dál víc..... Trochu eperimentů, vystříkání všech dírek a víc chlapů je rajcovní. Ale jenom o tom sním, nemám odvahu. Ten můj to chce a hodně nás to rajcuje .... Ještě jsem začala mít orgasmus v zadečku, no a udělat se když ho kouřím, do kundičky a i do zadečku, to jsem před tím neznala. Ten můj neměl takovou výdrž ... :-) a máme to tak ob den :-)
Jo ale taky musíte napsat, že nemáte děti .. to je pak úplně o něčem jiném..
No když ti jediná dcera ve 22 letech zemře na rakovinu, nedá se tomu říkat výhra v loterii .....
Lidem se dějí různé věci i mě, to bylo mířené na to, že lidé mají povinnosti a toto je pro ně nezávazný život.. ono celkově erotika zabírá až moc prostoru.. potřebujeme mozky a vývoj to nám lidi se sexem nedodají .. nedostanou mozek pod tlak a zůstanou do smrti na místě
Vážně někdo dokáže napsat takovou " mentální sra,čku" jako odpověď ženě, která se svěří s brutální rodinou tragédií? Orální paní by měla svůj mozek evidentně používat jinde, když už ne jinak. A ne vykládat lidem na sexstrankach, že nemají myslet na sex a jít navštívit mentálního guru.
mrdal jsem loni poprvé v životě starší ženskou ,65let,a už nikdy v životě více ,smrděla ji kunda ,ač vykoupaná,ještě dnes je mi nevolno .Ne,ne.
Sex mě baví i po padesátce ale řekněme, že na swingers, trojky a jiné blbiny se již necítím. Raději dávám přednost jednomu chlapovi řekněme méně často ale intenzívně a tím nemyslím dvě hodiny bušení v kuse, spíš příjemný společně strávený čas proložený zážitky všeho druhu a orgasmy.
Mně to pořád baví, ale je pravda, že už hůře regeneruji po prošukané noci:-)
Znam 76 a 82. Dokáží zvlhnout i dojit do orgasmu.. 
Jen by mě zajímalo, jestli pan v tomto věku má přirozenou erekci, nebo používá něco na povzbuzení. Já jsem už začal mít menší potíže s erekcí, tak jsem se zmínil svému doktorovi a ten mě předepsal tadalafil. Po pár tabletach je vše opět v normálu. Na povzbuzení libida a vitality užívám pravidelne kotvičník zemní a jsem celkem spokojenej.

Sex starších
Nadrženost