ja používam depilačný krém. po ňom nie sú žiadne vyrážky, hladkosť dlhšie vydrží, je to veľmi pohodlné - naniesť, počkať 5-10minút a umyť
Toto nie kazdemu musi pomoct, potom su to vyhodene prachy🤷🏼♀️ chodila som na laser - na komplet spodok, anal aj podpazusie, minula neviem kolko 100 eur a zarastam stale 🤷🏼♀️
Záleží hlavne na aký "laser" ideš, je ich niekoľko typov a aj rôznych výkonov. Tiež záleží na type pokožky a ochlpenia.
Ja som chodil takmer rok, tiež to stálo dosť peňazí, no už viac ako desať rokov nezarastám v podpazuší vôbec, na hrudi vôbec, na "spodku" sa pár chlpov nájde, ktoré sa dajú ľahko riešiť poinzetou.
Ja som chodil takmer rok, tiež to stálo dosť peňazí, no už viac ako desať rokov nezarastám v podpazuší vôbec, na hrudi vôbec, na "spodku" sa pár chlpov nájde, ktoré sa dajú ľahko riešiť poinzetou.
To uz si nepamatam aky laser mali, vyskusala som 2 salony a vykaslala nato.. zato kolegyna ta je spoko🤷🏼♀️ tak asi mi to nebolo sudene🤣
ohol sa vo vani pod vodou ..a potom to natri alpou ..po oholení pod vodou nehaj to vymočiť nevylez hned von po oholení lež vo vani este asi 10 minut potom ked sa utrieš natri čistou alpou

Vyrážky po holení intímnych.
Holenie
Ak máte niečo overené sem s tým, ďakujem.