Parfém pro ženu

Parfém

Ahoj, mohl by mi nekdo prosim doporucit zajimavy a prijemny parfem pro zenu? Dekuji za tip 😉🫶
Kupovat parfem je risk. Kup ji poukaz k Alchymistovi v Brne. Sedne si s ni, probere co ji voni, da ji povonet ruzne vune a primo pred ni ji posklada kvalitní parfem na miru. Ja odtam mam takovy jaky jsem si slozil a super. A vydrzi strasne dlouho. Z obleceni jde citit i po tydnu, takze zadna lacina vonavka. (edited)
Giorgio Armani - Si (červený) 👍👍
SweetChilli2020
SweetChilli2020 Inattivo 2 anno fa
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Dekuji za tipy. Slo mi hlavne o to, abych prisel do obchodu a uz mel aspon nejaka jmena :D
Na to je jednoduchá odpověď - vezmu si vzorek parfému na zkušebním proužků a při přivonění si představím tuto vůni na jejím těle. Ať jsem kupoval manželce, nebo milenkám, vždy byly nadšené. A to často v první reakci byly rozpačité, protože takovou vůni nikdy neměly a nebyly si jisté, jestli se k nim hodí...aby pak za pár hodin konstatovaly, že mají nový milovaný parfém :) Takže jediná rada - kupuj vůni ženě, kterou dobře znáš a nos ti sám napoví, jak jí bude slušet.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Za mě určitě ne podle rad co voní jiným. Každému voní něco jiného a každý parfém si svou uživatelku najde. Spíš zjisti, co používá teď a v parfumerii jsou schopné poradit obdobný parfém. Samozřejmě očichej, co voní i tobě. Jako příklad můžu dát historku když jsem byla s kamarádkou v parfumerii a ona očichávala parfémy. Už jich zkusila dost a u jednoho najednou: fuj,to je smrad. Já se podívala co to je a to byl zrovna můj nejoblíbenější. 😁 Ona zas na pokoji měla takový,který vůbec nevoněl mi.
Jojo přesně to se nám stalo. Koupila si vůni, která mi vůbec nevoněla a pak přišla do práce, kde ji to kámošky pochválily a že jim hrozně voní :D