Ahoj,
Mám 23 a přál bych si milfku/starší ženskou s kterou budu mít hezkou chemii. Jednou jsem měl sex se 40 letou paní a i když nejsem moc zkušený, tak to byl nejlepší zážitek. Vydrž mám, ale vždy se naučím něco nového. Nebojte se napsat, fotku vám rád pošlu do chatu.. hezký den a snad se brzy vidíme 👀❤️
Mám 23 a přál bych si milfku/starší ženskou s kterou budu mít hezkou chemii. Jednou jsem měl sex se 40 letou paní a i když nejsem moc zkušený, tak to byl nejlepší zážitek. Vydrž mám, ale vždy se naučím něco nového. Nebojte se napsat, fotku vám rád pošlu do chatu.. hezký den a snad se brzy vidíme 👀❤️
Dnes 19.12.2025 nějaká zralá dáma? Zajíček ✌️mám čas do 19h 🫣✌️
Je tady nějaká zralá dáma,která by měla zájem se poznat 🙏🙏🙏
Čauky, jsem singl zajda 24 let, chtěl bych vyzkoušet nezávazně milfku, strašně mě to láká, našla by se nějaká?
Jsem mlady zajicek kdyby nejaka chtela😅, 19 let, trochu vetsi pero
Neni tady naka žena co by stala o 21leteho? Ideálně Praha
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ne. To je tak -náct až do 25ti max. Možná o dva roky navrch u klukovských typů. Určitě ne muž ve středním věku 35 let🙏 To je směšný.. to ani pro ty ženy 55+. I ty ho budou vnímat jako sice proti nim mladého, ale pořád muže a fakt ne zajdu.
Ta je úplně mimo, nikde není napsané, co přesně zajdu definuje. Např já jsem ve 35 stále mladistveho vzhledu, lidi mi automaticky tykají, v obchodě po me obcas chtějí i občanku, moje vrstevnice vedle mě vypadaj jak stařeny. Pro baby kolem 40 a výš jsem furt zajíček a ty můžeš být klidně taky. Záleží, jak tě vnímá daná žena, a s jejich věkem se samozřejmě mění pohled na to, co je ještě zajda. ;)
Mam kamaradku o 30 starsi a rika mi zajdo i kdyz mi je 45
Řekl bych, že se to posouvá oboustranně. Takže pro čtyřicetiletou ženu asi ne, ale třeba pro šedesátnici zajda pořád budeš.
Neházej všechny do jednoho pytle 😉😇.
chtel bych te nafotit
By ses divila teta 🙂 já bych ti ukázal jízdu 🤫 u nás, no... U mladých je problém výdrže. Střik a konec. Já se naučil nevím ani jak, ale prostě umím ovládnout v mysli, že když to na mě přijde tak se prostě neudělám. A můžu mrdat hodinu při různých polohách a udělám se až si řeknu 👀 dokážu to prostě ovládnout.
Mrs. Robinson? Ehm... Považuji za velké štěstí, že jsem tohle zažil. Ale ona si vybrala a ona rozhodla a ona to po několika měsících i ukončila. Ani na okamžik z těch měsíců jsem neměl pocit, že držím otěže. Ale bylo to skutečné, protože to pak bolelo. Naučilo mě to hodně, ale to jsem pochopil až po létech.
Loni v létě jsem měla sko jen o sex bylo to trochu náročnější
Co to meleš za píčoviny...o žádný trenažér opravdu nejde... Ženská zoufalost stoupá úměrně s věkem 😘😉😁 povíme si tak za 10-15let... Když to mají lidé rádi, tak co... každého bere něco jiného... A když tady čtu ty tvoje chytré výplody, hádám, že s tebou to v posteli bude stejně o ničem jako ty tvoje moudra tady 🤔🤔🤔🫣🫣🫣🫣🙄🙄🙄🫢🫢🫢😘😘
Tak ona slečna ( ve svých skoro 50 letech) má o amanty nouzi, nikdo ji nechce, ona nechce taky nikoho , to dá rozum. Problém je v tom, že když ji někdo oloví tak je to exot, který ji vesměs použije a zahodí. tak tu bleje na všechny strany. Její názory jsou většinou irelevantní.
T\ kráso, ty jedeš, měla bys mít zbroják na své myšlení. :-))

Milfky na Zajdy
Diskuze