Ahoj, mám ocelový kuličkový 35cm, průměr 6mm ,lubrikuju kokosovým olejem, má baktericidní účinky a oproti gelu mnohem míň pálí. A na portažení prostaty zkus max průměr 5mm , nejlépe ocelový kuličkový. Na prostatu musíš pomalu, mírným tlakem jako naťukavat až dojde k průniku, tak zažiješ pocit jako při orgáči.. mnoho štěstí, Karel
O této zálibě mám víc v blogu. Jinak každý by chtěl hned být v cíli, ale než jsem se dostal k prostatě sondou, chvíli to trvalo. Zpočátku to bylo jen ke kořenu penisu, pomalu, mini průměr a pak ty výčitky z odřené trubice. Ale po pár dnech zase touha po tom neznámém a rizikovém projíždění. Posouvat hranice, dosáhnout cíle a pak se zlepšovat, zvětšovat průměry a vždy větší a větší slast.
Úplně stejně to mám i já. Nejde to přestat.
Ono při běžným sexu produkuje tělo svoje hormony štěstí. U tohohle hraní se i bojíš, takže ti tělo produkuje adrenalin, vzrušením ti tluče srdce a je to o level lepší než jen honit nebo to dělat běžným způsobem.
Pravděpodobně ses odřel nebo natrhnul ve svěrači/prostatě. Jak píšou ostatní 20 cm je dost a na nošení to určitě není. I při tom hraní v posteli/koupelně je třeba pomalu a opatrně a když to člověk přepálí s velikostí tak pak pár dní trpí. Kup si na nošení o dost kratší. A nebo si kup sadu silikonových a trénuj prostatu až do měchýře od malých průměrů a postupně zvětšuj až to půjde v pohodě. Každopádně na nějaké to pálení se určitě připrav, začátečnická sliznice na to není zvyklá, takže je pak podrážděná. Jak už jsem tu někde do fóra psal, zezačátku můžeš při drsnějších hrátkách čekat pálení a řezání klidně i 3 dny plus nějaké to nepohodlí. Až se sliznice otuží může se stát, že si pak za půl hodiny nevšimneš žádných nepříjemností při močení. Popřípadě v případě roztahování nebo větších to třeba pálí při močení jen lehce 2 nebo 3 hodiny a pak už pohoda. Je to prostě o zvyku a otužování.
Každopádně v případě nějakých stop krve bych určitě tak týden dva nic nedělal a nechal to vyhojit. Na tyhle krvavé odřeniny bacha, časem se může stát, že když si nedáš pozor, trubice se ti z nich zajizví a naopak bude uzší, protože jizvy se natáhnout nedají.
Infekce močáku je druhá věc, měl jsem jenom jednou a takový slabý, doktor mi sice dal ATB, ale takové svinstva, že jsem je ani nepoužil a doléčil jsem to brusinkama a podobně, prootože se to začlo lepšit samo. Každopádně určitě to nedoporučuju, to jsem dělal na vlastní blbost, když už ti ty ATB dají, tak je ber. Zánět močáku není sranda.
Jinak samozřejmě předpokládám základní hygienu, všechno co jde dovnitř umyté a sterilní. Já třeba používám Sterillium, na hračky i na ruce. Jenom bacha kdybys to chtěl použít i na jiné hračky třeba od přítelkyně, umí to rozpustit lak na levných šmejd-hračkách :-D
Dá se najít i stará technika Vadžroli, kde se cévkování provádí cíleně u žen za účelem otužení sliznice, když mívají časté záněty. Měl jsem o tom kdysi uložený i web, ale teď ho nemůžu dohledat.
Každopádně v případě nějakých stop krve bych určitě tak týden dva nic nedělal a nechal to vyhojit. Na tyhle krvavé odřeniny bacha, časem se může stát, že když si nedáš pozor, trubice se ti z nich zajizví a naopak bude uzší, protože jizvy se natáhnout nedají.
Infekce močáku je druhá věc, měl jsem jenom jednou a takový slabý, doktor mi sice dal ATB, ale takové svinstva, že jsem je ani nepoužil a doléčil jsem to brusinkama a podobně, prootože se to začlo lepšit samo. Každopádně určitě to nedoporučuju, to jsem dělal na vlastní blbost, když už ti ty ATB dají, tak je ber. Zánět močáku není sranda.
Jinak samozřejmě předpokládám základní hygienu, všechno co jde dovnitř umyté a sterilní. Já třeba používám Sterillium, na hračky i na ruce. Jenom bacha kdybys to chtěl použít i na jiné hračky třeba od přítelkyně, umí to rozpustit lak na levných šmejd-hračkách :-D
Dá se najít i stará technika Vadžroli, kde se cévkování provádí cíleně u žen za účelem otužení sliznice, když mívají časté záněty. Měl jsem o tom kdysi uložený i web, ale teď ho nemůžu dohledat.
Ještě bych možná dodal...ocelové jsou super, jsou hladké, s mazáním nějak moc nedřou a jsou velmi příjemné. Pro nezkušeného člověka, který ale ještě neví co je hlouběji a jak si dát pozor, můžou být i nebezpečné když se snaží jít silou. Pokud tedy člověk má v plánu jít do hloubky nebo šířky a neví co dělá, raději poddajnější a měkčí silikon. Ten má ale zase nevýhodu, že má tendenci se na sliznici trochu chytat a více ji dráždit, takže pak více pálení a podobně.
takto dlouhý dilatátor není určitě vhodný pro pohyb déle než jen na hraní v posteli nebo v koupelně. Já na začátcích tohoto hraní taky vyrazil na procházku a taky jsem měl problém s krvácením. Něco o dilatátorech v mém blogu.

Problém s dilatatorem
Poškozená močová trubice??
Problém je že není možné jej celý zasunout.
Po délce penisu je to v pořádku ale jak to jde hloub tak to strašně bolí, samosebou jsem zpomalil a dal si na čas. I přes bolest to prostě nejde a dokonce se objevila i krev když jsem zkoušel hlouběji. Následně 2-3 dny byl pocit pálení při močení a to je vše.
Vzhledem k tomu je už se to s krví opakovalo 2* tak se mi do 3. pokusu už moc nechce, mám obavy abych si neudělal něco vážného.
Jak lubrikant používáte vy na diletaci??