Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ty z toho na děláš,tak ji je netahej cizím chlapům na swingers a nemusíš řešit, že Ti vrátí použitou.
Podle mě nebude mít většina chlapů s líbáním výměnné ženy problém. Já bych ho tedy neměl. Spíš to nechtějí ženský. No a nevadí mi líbat ženskou, svojí i cizí, která právě vykouřila jiného.
Ahoj já tam jen sex líbání ne jinak vše
Zajimava otazka.
Ja defacto sem se nelibal s tou mou kdyz mi delala oral nikdy to nechtela, resp. odmitala to, protoze ja sem ji to delal tez. Nezazil sem zatim vzajemny oral a libani, takze neumim odpovedet.
Nicmene k tvym otazkam:
1. Pokavad by mi slecna byla simpaticka nebyla opila tj. clovek by vedel, ze to nedela jen pod vlivem alkoholu a zacla em svadet tim, ze by me zacla libat, nebranil bych se a snazil bych se to opetovat.
2. K oralu viz vyse,, nevim nikdy sem to nezkusil, ale asi v sexualni rausi a i pritazlivosti bych to mozna dal.
Ja defacto sem se nelibal s tou mou kdyz mi delala oral nikdy to nechtela, resp. odmitala to, protoze ja sem ji to delal tez. Nezazil sem zatim vzajemny oral a libani, takze neumim odpovedet.
Nicmene k tvym otazkam:
1. Pokavad by mi slecna byla simpaticka nebyla opila tj. clovek by vedel, ze to nedela jen pod vlivem alkoholu a zacla em svadet tim, ze by me zacla libat, nebranil bych se a snazil bych se to opetovat.
2. K oralu viz vyse,, nevim nikdy sem to nezkusil, ale asi v sexualni rausi a i pritazlivosti bych to mozna dal.

Líbání na swingersakci
Líbání na swingersakci - zkušenosti
Druhá otázka, líbali byste svou partnerku, když dávala orál, ale ne do konce?