Vibrátor a přítelkyně

Zdravím draci :D s přítelkyní jsme nedávno zkoušeli něco s vibrátorem, ale moc to bolelo :( pořádně ho namastila lubrikantem a strčila mi ho do zadečku. Jenže mě to moc bolelo a nevydržel sem to. :( Chci to ještě zkusit, ale bojím se že to bude moc bolet. Jde to nějak natrénovat? :)
Ono to vždycky ze začátku trochu bolí.Je to zkusit jen pár sekund, pak udělat tak půlminutovou pauzu a tohle tak třikrát opakovat.Samozřejmě s přiměřeným průměrem - račte se někdy podívat za sebe do mísy. Nejlépe pak průměr odzkoušet sám v klidu a ústraní.To platí nejen o průměru, ale i o směru zavedení.Někdy se můžete i odřít a na nástroji se objeví trocha krve.Neděste se hned, stává se to běžně (mluvíme o kapce, ne kýblu).
Zadruhé pořádný lubrikant, napoprvé bych doporučil mast na hemeroidy.
Zatřetí - a to hlavně - musíte mít tu správnou náladu a odhodlání.Bez toho že překonáte těžký začátek to prostě nejde.
Nevidim v tom problem :) S manzelkou sa tak obcas hrajeme. Mam take tri gulicky na takom silikone pri troche namazanai mi ich uplne lahko vlozi do analu. Je to paradne, ked mi ich tam v predklone vtlaca tak vtak okamzite stoji a potom mi ho jednou rukou honi a druhou vysuva gulicky v anale - uzasne nieco striekam do 2min :) Potom sme skusali namazat obal od durexu lubrik kremu (ma taky vhodny tvar) asi 5cm siroky a pomalicky mi ho vtlacala do analu. Za minutu je vnutri a ak zatlaci na prostatu tak s vtaka vyteka tekutina s prostaty - veeelmi prijemny pocit. Ak uz anal roztiahnuty tak upne zlahka ide ten vytahovat ten obal :) Ak sa s tym zena pohra tak 5min tak mam anal pekne otvoreny aj 20min pocas tejto doby nie je problem vlozit do analu cokolvek okolo 5cm sirky. Zo zaciatku mala zena strach, ze sa anal nezavrie lebo po masazi ostat tak na 2cm stale otvoreny :):)
pěkně namazat zadek indulonou a jemně zasouvat a vysouvat...já si tam občas dám 19/5 a jak se pak s ním prcám
Mne to manželka robí prstom alebo dvoma a to je paráda
Jde to..., stačí začít prstíkem, pak análkolík a pak už to jde samo,když to děláš správně, brzy poznáš slast, někdy nenší, někdy se nedá ani popsat...Tak trénuj!!!