Podvodnice tahá prachy

Sandra Schnurrerová

2302689922/2010 dávejte si na tuhle svini pozor
.....internet banking se používá při smyslech a né s pérem v ruce... myšleno tím KTD
teoreticky pred potvrzenim platbx by ti melo rici jmeno prijimatele, i kdyz je fakt, ze ne vzdy je videt a neprisel sem na to, jaktoze nekdy se ukaze a nekdy ne.
.... nevím..... já osobně radši platím keš....ne předem ani pak.... prostě z ručky do ručky.... jednoduché a funkční a bez odrbů
....a navíc.... jakoukoli třetí nezvanou stranu obchodu je úplně hovno po tom za co svoje peníze utratím, oni se mnou nedělali.... takže za mě keš
to jo ja sem tohle rikal obecne.
Ale je fakt, ze se tu tenhle nesvar nejak rozmaha, zaloha apod.
Mne taky nikdo zalohu neda.
Jen nechapu jak muze byt nekdo VIP popr. overeny a byt to muz. resp. tu jako zena.
Udajne to pry ale jde.
Kurvy sou vsude, ale nejhorsi sou kurvy zkurvene.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
....jojo.... přesně..... když se chce jde všechno......i odrby 🤣🤣🤣
Dejme tomu, ze si zaloozim zensky profil, overim se jako zenska,
Ty mi das VIP a posles mi penize na ucet, ale je tu jeden risk, a na to sem poukazoval ze nekdy se ti ukaze jmeno/prijmeni toho, komu posilas penize, nekdy ne, na to sem zatim neprisel proc a tady ty me odhalis, ze sem chlap.
Pokud mas obcanku nake baby tak to pak jo.
.... iniciály příjemce se zobrazí až po první úspěšné transakci..... takže ti brka musí dotyčný poslat dvakrát aspoň 😄😄😄
🤣🤣🤣🤣🤣..............................
....ano.... přesně tak👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
No jo no, to chce fungující mozek. Víš co to vůbec je? *22*
No ale v některých případech je tam holt pustevna 🫣
Platba předem je pičovina, tu obzvlast.
Jeeee můžeš přispět i mně na bydlení 👍.
mne jakmile nejaka rekne ze chce prachy dopredu at uz za prodej ci tak, tak konec. Nikdy nevis stejne je-li to realny muz nebo zena pokavad je neznas osobne.
Ale jestli chces muzes mi taky neco poslat.