Ahoj, ten mám tuším aj doma, dám mu šancu a dúfajme prejde to samo. Napadlo mi, že si ho skúsim oplechovať po sprche nejakou balenou vodou lebo u nás v Tn je strašne tvrdá voda, som po nej vždy vysušený plus si skocim kúpiť nejaké vitamíny na pokožku ak by mi niečo chýbalo. Ďakujem za radu :)
Ahoj. Balená voda ti nepomôže. Buď máš balanitídu, alebo mykózu. Ak máš len potrhanú predkožku, bez vyrážok, alebo svrbeia žaluďa ide o balanitídu. Nemáš mierne zúženú predkožku ? Tie trhlinky by tomu nasvedčovli. Treba ísť k urológovi, ktorý ti predpíše kortikoidovú masť, ktorá toto veľi ľahko vyrieši. Ak máš aj svrbenie, ideálne ísť do lekárne a zmerať si cukor, ako bolo spomenuté vyšie.
A doplním, určite si nekrémuj predkožku bežnými krémamy. Tie obsahujú parfum v 99,9% prípadoch. Na to treba masť - kortikoidovú, ktorú ti predpíše iba lekár. Väčšinou sa to ale rieši obriezkou/polobriezkou, lebo masť ti síce zahojí ranky a na chíľu aj pomôže, ale toto je boj, ktorý budeš zvádzať dookola.
Ahoj, mám už kúpený gél priamo na intímne partie ale je pravda že niekedy v rýchlosti stále použijem bežný sprcháč. Vlhčené obrúsky nepoužívam tie nie.
Je to zaujímavé lebo ako hovorím po pár dňoch je ako nový ale stačí na ňu trochu "pritlačiť" a už má odreniny ranky, je veľmi citlivá.
Je to zaujímavé lebo ako hovorím po pár dňoch je ako nový ale stačí na ňu trochu "pritlačiť" a už má odreniny ranky, je veľmi citlivá.

Problém na predkožke
Zdravotný problém na predkožke
Nemohol som to chytiť lebo som nemal sex s nikým mimo vzťah a už ma to docela otravuje. Nestalo sa niekomu niečo podobné? Keď nie je dosť hydratovaný popraska a par dni sa to hojí. Potom je opäť ako nový