Nevhodné fotky

Partnerka zveřejnila nevhodné fotky

Nevím,jak to řešit. Partnerka zveřejnila moje fotky z našeho SM dobrodružství na Facebooku,kde jsem s páskou v puse přivázaný k topení nebo oblečený jako služka. Už to smazali,ale po našem malém městě se to rychle rozneslo,protože to bylo ve veřejné skupině. Má z toho děsnou legraci a lidé kolem taky. Dokonce některé vytiskla a šla je ukázat do místní hospody,ještě když jsem tam zrovna byl. Lidé si ze mě utahují ještě teď. Jediný,kdo se nebaví,jsem já. Dokonce mi hrozí vyhazov ze zaměstnání. Měl bych jí to odpustit a hodit to za hlavu nebo bych měl pokračovat ve focení? Děkuji.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Počkej, ale vždyť ty už holku máš! Fakt, nojo, aha.*3* (edited)
Hezký mokrý sen, jinak pěkný blábol
SweetChilli2020
SweetChilli2020 Inattivo 2 anno fa
Questo post è stato eliminato dall'utente.
No jasný :) úplně první problém bych viděl v tom v čem ostatní, ale nebudu zaujatý, takže, ... Tím pádem úplně druhý problém bych viděl v tom že se vůbec takto necháš vyfotit, taky bych se vysmál chlapovi v takové situaci, a třetí problém pro mě je, že nějak nechápu jaký má být výsledek?

Jakože měl bys jí to odpustit a tím pádem to nevadí a jede se dál, nebo bys měl pokračovat ve focení a tím pádem to nevadí a jede se dál? Nějak mi tam chybí ta druhá varianta :D jakože, "mám ji poslat do prdele a všem co se mi smějou mám plesknout?"

Tímto se loučím, stejně to je blbost.
Ze soudku "Není to pravda, ale mohla by být"
Tohle že soudku "jsem sub, chci být ponížený, všichni na mě serou, tak si udělám dobře sepsáním fantazie o mém ponižování"...
Sorry, ale řekla bych, že tě to spíš těší. A teteliš se vzrušením.
Působí to na mě jako, že se ti to líbí. A moc tomu nevěřím. Vzrušuje tě představa toho ponížení.
Tak co. Udělal ses nad tím výplodem?
Tady se někdo rozčílil. Asi by sis ho měl taky občas vyhonit,prej to uvolňuje dobré hormony.
Já mám sexu dost a takovýhle loser se mě nedotkne. A protože nemám ve zvyku se hádat s blbci, takze se tímto s tebou loučím
No už si ztratil dost svého času psaním tří komentářů,to by bylo sexu za 2 minuty!