Velké zklamání

Už to tu je o ničem

Jsem velice zklamaný,z takového moc fajn webu se stává web komerční a čím dál více placených věcí.Jen tahají z lidí peníze,je to tu poslední dobou taková pračka na peníze.Tohle pro mě byl top web ale co se z něj stává z toho je mi na blití.Správci by se měli hodně zamyslet.Protože díky tomu co tu z toho udělali jsou už lepší jiné weby a na ty také lidi budou utíkat.Samé vylepšení tu dělají a je to horší jak dříve, zlatí starý amatéři a úvodní stránka na jak teď.Taková kaše z toho je,moc věcí tam najednou.No správci zamyslete se nebo vás konkurenční weby dostanou a vy přijdete o lidi.
Kdyby ta uvodni strana aspon korespondovala a nastavenim uzivatele. Ale mne tam furt litaj ptaci a videa. Přitom nemam vip. Nečhapu jejich mysleni.
Taky jsem zde zažil pár absurdních situací...
Napsal jsem blog o tom, co se mě stalo jako studentovi a bylo mě to zamítnuto, protože z toho vyplývá, že jsem byl nezletilý.
Pak několik smazaných komentářů za vulgární výrazy, tak pardón, ale psát o sexu a používat výrazy jako penis a vagína mě přijde minimálně divné.
No a jednou jsem se zde seznamoval a když jsme se domluvili, že se sejdeme, tak dotyčná po mě chtěla peníze na účet, když jsem jí napsal, že jí nic nepošlu, začala mě vyhrožovat, že tím porušuji pravidla amatérů a že mě nahlásí. Nahlásil jsem jí já a od administrátora jsem dostal utěšující odpověď, že nic z toho co mě napsala v pravidlech amatérů není, místo toho aby dotyčné hned zrušili účet.
Správci asi nečtou blogy................
Naprosto souhlasím. Snaží se silně konkurovat OnlyFans. Správci to pouze udržují. Majitelé rozhodují co tu bude a jak to bude vypadat. Ale jak jste řekl - Hnus to tady začíná být. A po mém dnešním uděleném BANu na psaní komentářů na ně dlabu. VIP už nekupuju *4*
O ou.....dávám tomu den, maximálně dva, než ti tuhle diskuzi mistr admin smaže. Prý se tady nemá stěžovat. Mně už smazal dvě, kde jsem se ptal co lidi motivuje aby si tady koupili VIP :-D
Questo post è stato eliminato dall'utente.
.... motivační fóra jsou zde v kurzu🤣🤣🤣