Od posledních příspěvků málem rok - nic moc se tu neudálo, ani nedomluvilo (nečekal jsem teda nic jiného). Každopádně do soukromých zpráv mi napsalo mraky lidí, se spoustou z nich jezdím sem tam na výlet a ta větší část byli pacienti, schopni napsat pouze "čau". Co tedy tomu dát šanci zase letos? Někdo někam?
Motorku jsem už prodala a jezdím na skútrů, ale pořádnou mašinu i s motorkářem mám doma.😄
(edited)
12.8. a dále dle nálady na pár dní,cesťák enduro,takže výletem stan,louka,voda... Z Prahy - Benešovsko,Tábor,Jindřichův Hradec, spodem jihu zpet na Prahu. Najde se tady pohodářka jako baťúžek nebo snad motorkářka či moto pár kdo se přidá?? Už potřebuji vypadnout a nechce se mi cestovat samotnému.
To je od místních zhrzelých honičů amatérů, co jsou doma u počítače smutní, že jim nikdo neodpoví, nejde s nimi nikdo ven a dokonce nemají ani tu motorku a přesto si rozkliknou fórum Motorkáři/motorkářky CZ ;) :) :)
Kategorii Seznamka tu nikdo neuznává, bohužel, všichni cpou inzeráty do Fóra, aby se zviditelnili.
Název tématu "Motorkáři/motorkáři CZ" skutečně nevypovídá o tom, že zde půjde o inzertní téma, člověk si pod tím představí úplně něco jiného, než Seznamku.
Fórum překypuje inzercí v mnoha dalších tématech - sauny, wellness, swingerskluby, okolí jezer, koupališť, dálnic, konkrétní města a oblasti, dovolené kdesi ...
Název tématu "Motorkáři/motorkáři CZ" skutečně nevypovídá o tom, že zde půjde o inzertní téma, člověk si pod tím představí úplně něco jiného, než Seznamku.
Fórum překypuje inzercí v mnoha dalších tématech - sauny, wellness, swingerskluby, okolí jezer, koupališť, dálnic, konkrétní města a oblasti, dovolené kdesi ...
Jako jasně, mohlo. Ale tak už dle názvu fóra to sem prostě patří a nemám k to u půl slova, že jo ;)
Nymburk, Poděbrady, okolí... Někdo na projížďku?
Přidám také...kdyby se tu našla motorkářka nebo jen batůžek z Novojičínska a blízkého okolí a nevadilo jí že jsem zadaný ale jen prostě nemá s kým si občas vyjet,tak napiš
Tak jak to to funguje? Už vyletujete v plné parádě? Jede např. příští týden někdo na EBF? Což takhle vymyslet nějaký lumpárny? 😎
Počasí nic moc, už aby bylo léto
V sobotu i neděli už má být fajn, a poté následující týden a dál už to tak snad zůstane - konečně 😎
No fajn - na vyjížďku k vodě to fakt ještě není
Pravda, ale už to začíná být lepší, než když se ráno škrabaly okna minulej týden - ještě chvilku a půjde to i k vodě 😎
Založil jsem zde tohle téma, ale vlastně jsem se ani nepředstavil - 35 let, nejjižnější Morava, vlastních motorek mám více a času na rozdávání - tak kdyby někdo něco z okolí, ať už Břeclavsko, Brno, . . . klidně dejte vědět, ať už tady nebo v soukromé zprávě 😎
Chebsko Honda 1000cbf😉😉😉😉😉😉😉😉😉☺😉☺😉☺😉☺😉🙂😉🙂😉🙂😉🙂😉🙂😉🙂🙂😊🙂😉🙂😊🙂😊🙂😉🙂🙂😊😊🙂😊🙂😊🙂😉🙂😉🙂😙🙂🙂😙
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Naprosto souhlasím ! Proto motorky neprodávám, ale jenom doplňuji garáž 😀
Čus já jsem Morava když by tu někdo byl rád poznám :) já 32 let jezdím na litru
49.666152,16.333346 - odsud je naše moto galerie, je tam krásné koupání, dá se tam dojet na motorce a je tam i dost soukromí
Tu galerii máme na nicku blabla1
Ono takhle - vím na jakých stránkách jsem, ale mám prostě na mysli úplně obyčejnou vyjížďku, pokecat, případně nahodit kontakty někdy na příště, apod. Potkal jsem zde naprosto super lidi, i když ještě před seznámením jsem věděl, jestli má žena vyholenou čárku nebo chlap piercing v žaludu a i tak jsem od toho nic nečekal. Problém je v tom, že všichni zdejší (mužská část) v tom vidí hned, že se někam zajede, všichni ze sebe shodíme oblečení a bude motorkářskej grupáč. Jestli je dnes už internet opravdu tak nemocnej, tak se nikdo nikde nesejdem 😊 To že by se vymyslel nějakej výlet a pak se to zakempilo na osvěžení někde na nuda, s tím problém nemám ... ale i tak se zase stejně dostaneme k těm, o nichž jsem teď psal 😊
Nepsal jsem nic o seznamce, že to musí být nutně 50:50, prostě se jen dat dohromady více lidí na nějakou projížďku, hotovo.
Toho jsem se založením tohoto fóra chtěl nějak vyvarovat, chvíli tomu dám čas a uvidí se. Nějaký pátek se tu pohybuju, vím která bije 😃
Tak je asi na čase nějakou pořídit 😄

Motorkáři/motorkářky CZ
Pro dvoukolové pacienty, piloty, batůžky, …