Mam dojem, ze sa tu bavia samotni nadrzani chlapci o predstavach, ktore by chceli uskutocnit, no nie je s kym 😀😀😀
Myslis ze sa to bude stupnovat z mojej strany?Bola som najdkor k tomuto negativne postavena, ale vzdy si poviem ze to bolo naposledy a uz som bola asi 12 krat
Uz sa to zacali pacit aj mne a zoho sa bojim ci je to v poriadku
Mojej sa to tiež veľmi páči a myslím si že je to v poriadku. Riadne si to vie užiť
No to netusim ani ja.Teraz sme boli na dovolenke a mala som sex s cudzim muzom a moj nol za dverami druhej izby a vsetko pocuvdl a myslim ze aj sledoval.Doteraz bol vzdy na veflajsej izbe slebo dom nola ja u neho
to je fajn že Ťa to baví a hlavne že sa pri tom maximálne vzrušíš a máš pôžitok. Je to slastný pocit cítiť cukanie penisu v sebe a potom to teplo keď Ťa zalieva. Myslím tým keď chlap sa chlap urobý do pičky.
Stále budeš posúvať hranice, možno už budeš chcieť naraz dvoch (edited)
Stále budeš posúvať hranice, možno už budeš chcieť naraz dvoch (edited)
Ten pocit je naozaj krasny a to vzrusenie ze sa zasuva cudzi muz ktoreho si nikdy nevidela a nevies akeho ma
Vzdy s tym zacal ked sme pili vinko alebo pri sexe.Potom mi raz ponukol ze ked to s niekym vyskusam tak mi da odmenu.A neodolsla som tej odmene😂
Vies urobila som to asi 8-10 krat a vzdy ma vystriekali dnu.Najskor bol strach ale rychlo sa vzrusim a potom uz neviem cuvnut
Ty si presne taká istá ako moja. Na začiatku nechce dnu, ale keď začne tak neprestane a je jej jedno že sa spraví dnu
Je to pravda ked dom uz vzrusena nechcem skoncit.Pozom sa modlim aby som bola ok.
Veď aj moja a to nemá ani antikoncepciu
Prave ze ani ja ale mam uz 48 tak sa dpolieham ze to uz nedam😂
Uz 48 bohuzial ale snazim sa drzat formu este😊
Treba taketo fejky nahlasovat… teda keby to fungovalo tak ako ma…. Ani za boha nejde nahlasenie odoslat
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Manzel ma bato nahovoril a nemyslela som si ze to niekedy urobim.Ale stalo sa a je z toho riadne vztuseny ale myslim si ze aj ziarli a neviem vo s tym.Nikddy mi sice nic nevycital ale chcrl zo on.
Veď aj ja som na to nahovoril moju, ale ja som v pohode a chcem aby išla aj sama na stretko
Ved moj to chce tiez stale aj tersz idem v msji opat do turecka a chce aby dom sukala s inymi

Kaudalizmus
Manzel