Nebylo by lepší udělat si vlastní úsudek, tím že ty podniky navštívíš ?
K čemu ti bude o tom tady vést diskusi ?
Někdo napíše klub kterej se mu líbí a jinej napíše že se mu tam nelíbí.
To je asi jako kdyby jsi si napsal do popisku “ jsem línej někomu psát a něco vymejšlet, tak jestli mě někdo chce, tak jedině když napíšete vy mně” (edited)
K čemu ti bude o tom tady vést diskusi ?
Někdo napíše klub kterej se mu líbí a jinej napíše že se mu tam nelíbí.
To je asi jako kdyby jsi si napsal do popisku “ jsem línej někomu psát a něco vymejšlet, tak jestli mě někdo chce, tak jedině když napíšete vy mně” (edited)
Co je na tom špatného, než navštívím klub si zjistit jaký s ním má kdo zkušenosti? Ano, od věci to není, je-li řeč o větších klubech jako Žluté lázně, Lucerna nebo Duplex. Je to jako když se tu vede diskuze na nudapláž či SW kluby.
Praha je opravdu velké město s velkým množstvím klubů. Nejsem Pražák abych navštívil každý klub v Praze, jen abych si o něm dokázal udělat vlastní názor.
Tvé přirovnání je hrozný nesmysl a nemá to s tím nic společného. Já se ptám na osobní zkušenosti lidí, kteři by se v tom mohli pohybovat, ne aby tam teď někdo šel za mě a zjistil mi jaký to tam je...
Každopádně díky za názor :-). (edited)
Praha je opravdu velké město s velkým množstvím klubů. Nejsem Pražák abych navštívil každý klub v Praze, jen abych si o něm dokázal udělat vlastní názor.
Tvé přirovnání je hrozný nesmysl a nemá to s tím nic společného. Já se ptám na osobní zkušenosti lidí, kteři by se v tom mohli pohybovat, ne aby tam teď někdo šel za mě a zjistil mi jaký to tam je...
Každopádně díky za názor :-). (edited)
Questo post è stato eliminato dall'utente.
M1 je celkem malý klub a za ty ceny to nemá smysl...
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ale samozřejmě, jen doplňuji již existující názor o můj vlastní. Myslím, že to autora může zajímat. Jestli to tam máte ráda, tak ať :D.
A k těm cenám - před 3 roky Jägerbomba za 180, to opravdu nemá smysl. (edited)
A k těm cenám - před 3 roky Jägerbomba za 180, to opravdu nemá smysl. (edited)

Klub Praha
Klub v Praze pro seznámení
nikdy jsem sem neměl potřebu nic přidávat, ale stále mi tahle stránka přijde jako možnost anonymně se otevřít a promluvit si o myšlenkách v hlavě, ačkoliv se teď nejedná o nic drastického
O Praze se mluví, jako o nočním městě, kde se dá na každém rohu užít večer (nemyslím sexuálně...)
Než abych projížděl weby "Nejlepších klubů" či "music barů", kde se nedá určit objektivita, raději se zeptám vás, kteří byste s tím mohli mít zkušenost.
Ptám se tedy, na zákadě vaších zkušeností, se kterým klubem v Praze máte kladný vztah a rádi doporučujete, případně, kam chodí studenti (tedy žádné hospody či sport bary [Nic proti hospodám a S.B. a tomu, že by tam chodili převážně starší generace])
Pro upřesnění, nemluvím o žádném SW klubu, Erotickém klubu ani o ničem takovém, čistě klub s barem, kde se dá s lidmi dobře seznámit a hraje muzika.
Díky,
Dandula02
P.S. Zapomněl jsem zmínit, že by se mělo jednat o podnik, kde není problém přijít sám