NĚKDO NĚCO PODNIKNOUT ?:) kdyztak do zpravy :)
Nekdo kdo by rad pohonil a pokouril vzajemne ? Napiste do zprav :) dneska:)
Chodis tam jeste ?:) napis kdyztak :)
Chodi nekdo tam i kdyz je zakaz ? Nebo nekde kousek na honeni a koureni?
Tak tam může být taky zákaz. Ostatně i tady byl, ale až na konci, kde se cesta přibíží dálnici.
Poblíž jsou další cesty, kam se dá z hlavní odbočit, tak třeba vznikne nové místo. Měl jsem tu rád tu svobodu. A nechceš někde narazit na houbaře nebo rodinu bvýletě. A narozdíl od nudapláží se tam dalo celý rok.
Poblíž jsou další cesty, kam se dá z hlavní odbočit, tak třeba vznikne nové místo. Měl jsem tu rád tu svobodu. A nechceš někde narazit na houbaře nebo rodinu bvýletě. A narozdíl od nudapláží se tam dalo celý rok.
Dobrý den, v realu si ho honim na mysliveckem posedu exit 39, D11.Je tu samotná žena, nebo par, který chce vidět jak budu strikat velké husté dávky voňavé mrdky?Budete se třeba pouze dívat bez kontaktu.Pripadne postrikam před vámi její pradelko, nebo mně to pradelko můžeš dovést k postrikani.Real
Mate naky souradnice, kde se tam neco deje? Ja tam sjizdim pravidelne, ale nenapada me, kde by se tam mohlo neco konat? Diky
Ja dneska v 11:30 cca tam byl a chlap v bílém aute vysel pred a prisel pomalu ke me a ja vystoupil a začal si na něj sahat tak ho vytahl a ja ho vykouril kdyby tu byl a cetl klidne napis muzem zopakovat :)
Co se tam má dít. .. ? 
Lizal by mi tam někdo bradavky a vykouri?
Lizal by mi tam někdo bradavky a vykouri?
Presne kdyz je tam zakaz uz nikdo nejezdi tam obcas vidim auta u zastavky vic trochu nahoru ale nevim zda to jsou chlapy co by si chteli uzit ... kdyz nekdo bude chtit pokourit a i neco vic napiste pm muzem vymyslet neco

EXIT39 2024
Navštěvujete toto místo i letos?