Questo post è stato eliminato dall'utente.
NĚKDO NĚCO PODNIKNOUT ?:) kdyztak do zpravy :)
Nekdo kdo by rad pohonil a pokouril vzajemne ? Napiste do zprav :) dneska:)
Chodis tam jeste ?:) napis kdyztak :)
Chodi nekdo tam i kdyz je zakaz ? Nebo nekde kousek na honeni a koureni?
Tak tam může být taky zákaz. Ostatně i tady byl, ale až na konci, kde se cesta přibíží dálnici.
Poblíž jsou další cesty, kam se dá z hlavní odbočit, tak třeba vznikne nové místo. Měl jsem tu rád tu svobodu. A nechceš někde narazit na houbaře nebo rodinu bvýletě. A narozdíl od nudapláží se tam dalo celý rok.
Poblíž jsou další cesty, kam se dá z hlavní odbočit, tak třeba vznikne nové místo. Měl jsem tu rád tu svobodu. A nechceš někde narazit na houbaře nebo rodinu bvýletě. A narozdíl od nudapláží se tam dalo celý rok.
Dobrý den, v realu si ho honim na mysliveckem posedu exit 39, D11.Je tu samotná žena, nebo par, který chce vidět jak budu strikat velké husté dávky voňavé mrdky?Budete se třeba pouze dívat bez kontaktu.Pripadne postrikam před vámi její pradelko, nebo mně to pradelko můžeš dovést k postrikani.Real
Za hodinu na miste? Kdo tam bude, piste sz
Jak to ted tam je pry tam dali zakaz vjezdu?
Ano je to tam ale obcas zahlidnu auta tam tak nevim
Jo, tam někdy můžete v okolí u dálnice potkat @fox_23 v akci :D
Ahoj obcas tam jedu kolem a zastavim se jdu od silnice k dalnici a cekam zda na me nekdo nerekne jestli chci pomoc a pak zase jdu zpet. Nikdo nic. A oncas si ho u kraje zacnu sam honit ale rad bych kdyby pomohl
Teď se nemůže do lesů a lesoparků kvůli pádu stromů. Oni to v říjnu zase povolí.
Nemyslím, zákaz tam byl (prý) už dávno před povodni
Takže bys tam už neměl jezdit...
Jirkapárek Ano nikde jsi nebyl ale uspešne se sereš do každého gay tématu to je vážně zajímavé,že by potrefená husa kejhala nejvíc?🤣🤣🤣🤣
Já myslím, že všichni mají jasno ;)
Morybund No jirkapárek má jistě nějaký problém na mozku,věčně se do někoho navážet napříč všemi tématy.
Já myslím, že ne. Je to jen obyčejný kkt 🤣🤣
No už tož něj leze...nejezdí tam, ale 'nám tady do toho nekecej' 🤣🤣🤣
Dobře, ale až později. Živočichové mého druhu jsou tam se mnou. Místní živočichové se nezmůžou na víc, než ty palce
(edited)
No to známe, takových tam jezdí spousta... Takřka každý druhý😝
Nevím jestli je to pravda,ale lesní cesta na exitu 39 je prý uzavřena asi týden,je tam zákaz na kraji silnice a hlídá to tam police .
Jsou tam značky nově takže by me zajimalo kam budu chodit někomu vykouřit nebi nastavit popřioadě s nekym pohonit
Teď jsem jel po D11 kolem Exit39 a fakt je tam zákaz vjezdu. Takže máme tak trochu po "hehe" :( Bylo tam fajn, nevíte o nějakém podobném místě, kde by to tak žilo?
Takže už tam reálně tedy nedá?
Protože tam byl od bukvic takovej chliv a odpadků, že to prekrocilo všechny meze a toleranci správce cesty.
Omyl, největší bordel tam byl od heteráků, co si místo pletly se skládkou. Od odpadkových pytlů počínaje, přes postelové matrace až po stavební materiál vysypaný u cesty či autobaterie vyhozené do lesa.
Je to tak. Značka hned u hlavní + značky Takze odbočení.
Mate naky souradnice, kde se tam neco deje? Ja tam sjizdim pravidelne, ale nenapada me, kde by se tam mohlo neco konat? Diky
Normálně si vyhoníš, a pak jdeš na pumpu zaplatit...
Ja dneska v 11:30 cca tam byl a chlap v bílém aute vysel pred a prisel pomalu ke me a ja vystoupil a začal si na něj sahat tak ho vytahl a ja ho vykouril kdyby tu byl a cetl klidne napis muzem zopakovat :)
Ty jsi byl s dodávkou? Jestli ano tak si můžeme napsat…
Kde je křižovatka k hájovně? Neznám to tam, tak se taky podívám
Ne, myslím Renaulta https://mapy.cz/s/pegapaleno
Co se tam má dít. .. ? 
Lizal by mi tam někdo bradavky a vykouri?

Lizal by mi tam někdo bradavky a vykouri?
Převážně ano, ženský se na takový místa vydávají opravdu jen velmi, velmi výjimečně (a nikdy ne samy) - to jen místní honiči si představuji, že se ženské seberou a jdou si houfně do nejbližšího lesa drandit myšku a čekat na houbaře...
Ale bílá dodávka s ženou a doprovodem se opravdu na exitu čas od casu objevuje
Ale bílá dodávka s ženou a doprovodem se opravdu na exitu čas od casu objevuje
Presne kdyz je tam zakaz uz nikdo nejezdi tam obcas vidim auta u zastavky vic trochu nahoru ale nevim zda to jsou chlapy co by si chteli uzit ... kdyz nekdo bude chtit pokourit a i neco vic napiste pm muzem vymyslet neco
Napis mi se muzem domluvit 👍👍👍
Napis do chatu mi a muzem domluvit
EXIT39 2024
Navštěvujete toto místo i letos?