Ahoj, plánuje někdo dovolenou v červnu 2025 do fkk v Chrvatsku? My budem celý červen v fkk Solaris na Istrii. Víc lidí víc srandy. Setkání někde na okraji pláže? Pak třeba i dále v soukromí?
*
Celé resorty jsou asi nejlepší v Chorvatsku, ale moře naprd. Například Kempy Koversada nebo Valalta. Valalta má ještě vedle sebe Swingers pláž a i klub Anakonda. Je to taková stylovka. Slova kemp se nebojte jsou tam i bungalovy, stravovaní v restauracích je taky v pohodě.
Italie - ee
Francie super ale jsou to studení čumáci
Za mě ideální Španělsko, klidně i Costa Brava, nebo dole kolem Alicante, za mě ale Mallorca nebo Ibiza - tam je to mazec po všech stránkách

Italie - ee
Francie super ale jsou to studení čumáci
Za mě ideální Španělsko, klidně i Costa Brava, nebo dole kolem Alicante, za mě ale Mallorca nebo Ibiza - tam je to mazec po všech stránkách
Kréta- hotel Vritomartis, Zakyntos-hotel Panorama, Lanzarote-Castillo de papagayo, Fuerteventura- Monte Marina, Corsica- Club Corsicana. Osobně navštíveno. První dva jsou nudistické hotely s polopenzí, ostatní jsou nudistické resorty bez stravy. Příjemný pobyt ať už kdekoli v nudistickém duchu.
To by nás také zajímalo. Dovolené se blíží a něco by se hodilo. Nudapláže ubývají, nebo se omezuje jejich plocha. Tento trend je znát i v Chorvatsku. Často na kdysi FKK plážích je spousta lidí v plavkách. Na internetu se to také nějak zvlášť dobře nehledá.
Hledáme nějaký resort, nebo pláže. Pokud někdo máte tip na konkrétní místo, resort mimo Chorvatsko, sem s ním. Třeba nás je víc co hledá nějaké podobné místo. Díky.
Hledáme nějaký resort, nebo pláže. Pokud někdo máte tip na konkrétní místo, resort mimo Chorvatsko, sem s ním. Třeba nás je víc co hledá nějaké podobné místo. Díky.
Francie je ideální, 2x Korsika a jedno vnitrozemí Provance

Dovolenka bez plaviek
Hladáne resort bez plaviek, či dobrú nudapláž