vemu to od toho nejjednodussiho, zkus si na jazyk nandat cepicu.
Takze otazka jak delat zene oral mas zodpovezenou.
Ke druhe otazce zalezi n situaci nektere kourej bez ale nepolikaj a ani neni povolen vystrik do pusy, jine do pusy jo ale npolikaj, jine jedine s kondomem.
Tak snad sem ti vse zodpovedel.
No tady trosku pokulhava emancipace, resp. zeny maj vyhodu no.
:D
Takze otazka jak delat zene oral mas zodpovezenou.
Ke druhe otazce zalezi n situaci nektere kourej bez ale nepolikaj a ani neni povolen vystrik do pusy, jine do pusy jo ale npolikaj, jine jedine s kondomem.
Tak snad sem ti vse zodpovedel.
No tady trosku pokulhava emancipace, resp. zeny maj vyhodu no.
:D
Dík za normální odpověď 👍. Je jich tady jak šafránu.
Špatně položená otázka, správně by měla znít: “Jak my budeme provádět orální sex s ostatními? S kondomem nebo bez?” No a pak si jen odpovězte. A máte to. Můžete vyrazit. Hezkou zábavu :)
Otázka byla položena dobře. Šlo o to, zjistit obecně běžné chování a po získání dostatečných informací se rozhodnout.
Někdy je mlčeti zlato, evidentně vůbec nechápeš, jak jsem to myslel. 👍
(edited)
Dáme pravidla jsou sex s gumou.Oral dle domluvy.Ale obecně je vše dle domluvy .Nikdo nikoho do ničeho nenutí
Tohle téma je zbytečné řešit noo..ženy určují jak to bude noo..
Tady ale všichni odpovídají jen na ten kondom a mě zajímá primárně, zda u orálního sexu ženě někdo používá ty ochranné roušky, které jsou na to určené nebo ne.
Roušky jaké 🤣🤣🤣..zna je snad někdo ??
Ten typek co zadával to téma asi nikdy neviděl pecko nebo nesukal nebo nevím co řeší ..stejně bude doma u PC lestit ocas noo🤣🤣
Děkuji za vaše trapný odpovědi. 👍
(edited)
Záleží vždycky na ženě a pak i na muži
Oral většinou bez kondomu.Ty se moc nepoužívají
To mě vede k otázce jestli se používají při pohlavním styku? Pokud se nepoužívají při oralu, tak už se nemusí používat vůbec, protože riziko nějaký nemoci je úplně stejný.
(edited)
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Sex s kondomem jako podmínka.Ale vždycky záleží na domluvě.Pokud děla žena oralek jen s gumou tak je potřeba to takhle brát.Každá žena muže mít jiný přístup.Oralek bez je nejvíc

Jak na orální sex
nezkušený dotaz