Ahoj, nepokecám, ale zkušenost mám, nikdy mi to nevadilo! Jelikož to nebylo o velikosti! Prostě když si to sedne tak i kluk co ho měl 8cm jak tvrdil a mel mindrak, tak mne dostal tam kam momentalne pritel s 15cm. Takze asi tolik ktomu. Jinak ja teda nemuzu moc hodnotit ale mela jsem celkem 3 sexualni partnery ten prvni ho mel tech 8cm (3roky ve vztahu), druhej byl zase opak ten ho mel 22cm (1rok ve vztahu) a to mi vubec nevyhovovalo, a momentalni pritel jiz 11let ve vztahu, ho ma 15cm a jsem naprosto spokojena.
Řeknu ti to z druhé strany - se mnou si to ráda zkusí skoro každá, ale mít to každý den nechce prakticky žádná. Na některé polohy prý tlačí i 15cm.
Jestli ti rychle spadne, je to v hlavě. Zkus si pomoct práškama - když pak zjistíš, že vlastně těch tvých 12 je úplně v pohodě, už prášky nebudeš potřebovat. Bude ti stát furt. Postavit malýho je totiž jednodušší
P.S. Na swingers vídám chlapy "s prckem" a máš vidět, jak si holky užívají... Až mě to s**e, protože se mnou si furt dávají pozor ;)
Jestli ti rychle spadne, je to v hlavě. Zkus si pomoct práškama - když pak zjistíš, že vlastně těch tvých 12 je úplně v pohodě, už prášky nebudeš potřebovat. Bude ti stát furt. Postavit malýho je totiž jednodušší
P.S. Na swingers vídám chlapy "s prckem" a máš vidět, jak si holky užívají... Až mě to s**e, protože se mnou si furt dávají pozor ;)
Líp bych to nenapsala - s tebou to bylo fajn (díky
), ale druhý den mě pálila a bolelo všude... S kamarádem můžu kdykoliv a užiju si orgasmy bez rizika :)
Důležitý je tvar, šířka, pevnost...a technika. Délka je spíš na škodu.
Mne by stačila taková, která si nechá lizat poštěváček a taky nemůžu žádnou najít 😟
Pak je mi k ničemu i 18cm
Pak je mi k ničemu i 18cm
Napsal jsem tu už desítkám holek a žen. Nic, každá odmítla.
Znám taky holku co lízání nebaví- jen mrd!

Malý penis do 12cm
a hoky