Já bych jen dodala, že kromě toho, že každý člověk (nejen žena, ale i muž), má bradavky jinak citlivé, ale také je důležité, že ta citlivost se v průběhu života může měnit.
Co bylo v pubertě nepříjemné, to může být časem preferované, a naopak - co v mládí příjemně dráždilo, může být v pozdějším věku slabý čajíček
Co bylo v pubertě nepříjemné, to může být časem preferované, a naopak - co v mládí příjemně dráždilo, může být v pozdějším věku slabý čajíček
Nejen v průběhu života ale fakticky v průběhu měsíce, zřejmě to bude souviset s cyklem ( ovulace atd.) Samostatná kapitola by bylo těhotenství, celkově byla nadrbanost enormní a drážděním bradavek k orgasmu jsem v tomto období přišla o bilion mozkových buněk.
Ahoj měl jsem bohyňi, se kterou sme se vypracovali až k jejím prsním orgasmům..Do té doby to nikdy nezažila, byla úžasná a tyto hrátky sní byli fantastické..
Sice nejsem žena, ale moje bývalá, tak tý jsem se nemohl skoro ani dotknout prsou natož bradavek. Ona ani prý nemohla kojit protože ji to hrozne vadilo. Za to současná tak ta to zase miluje když ji cucám a lížu bradavky. Takže asi jako u každé a se vším je to individuální.

Citlivost bradavek
Jak to máte?