Já ji mám odstraněnou zároveň s obřízkou. Přišlo mi to tak lepší než si ji nechat prodloužit či přerušit. Osobně bych řekl že s vydrží to souvislost nemá.
Čau prodělal jsem obřízku a tím pádem i odstranění uzdičky asi před půl rokem ... S výdrží to podle mě nemá nic společného ... Žalud sice zhrubne a není tak citlivý ale mě přijde že na sex to vliv nemá ... Vydržím úplně stejně a u ruční práce i u sexu i tak cítím dotyky stejně jako předtím. Jediný rozdíl u té citlivosti je že mi nevadí tření v trenkách. Předtím jsem to nevydržel.
(edited)
Mam, ale i obrizku ale dulezite typ , uplna vysoka, kde je zachována cela vnitrni predkozka a ta silná je pryc a jizva je cca v pulce blize ke koreni. A sednul jsem si na zadek jak najednou jsou prozitky silne, nez pred tim . Doporučuji
Je to tvé tělo, a já třeba řeknu mít tu obrizku co popisuješ , tak budu ochuzen o strašně moc úžasných prozitku a bal bych se ze nebudu nic citit. Precejenom ta citlivá kuzicka pod zaludem z nejakeho duvodu je a staci ji mit uplne vypnou a to je hned uplne jine mnozstvi nádherných prozitku. A mit jit schovanou pod svoji kuzi , tak to nezjistis a je to skoda
Výdrž se dá trénovat a nemusíš vymýšlet kraviny. Necháš si jí odstranit, o čemž jsem nikdy neslyšel a ani ti to nemusí pomoct. A ještě můžeš mít zdravotní problémy.

Přerušení/odstranění uzdičky
Uzdička + její vliv na výdrž
Díky