No jasně že mladé a menší jsou nejlepší. Taky mám rád mlíko, ale k tomu nepotřebuju mít doma dojnici 😅🤣
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Moje ma take menci ale zas si je zvedá podprsenkou 😂😂😂
Záleží na dotyčné slečně či paní celkově. I s malými kůzlátky umějí některé velké věci.
Raději pořádnou prsatici, kdy jednu kozu do dvou dlani nepoberu.
Ne:) preferujeme vemena 😉.
Sorry ale tady je to asi zbytečny dotaz. Co člověk to nazor, 100 lidí 100 chutí. Někdo rad takovy,někdo makovy. Ja třeba na kozy nekoukam a je mi jedno jestli ma maly nebo velky. Ja koukam na zadek a kundičku. Jak ma hezky bochanek a brazdičku jsem na lopatkach. A nedej bože když je to v leginach. A stejně tak s tim zda lip pichaj kozaty nebo plochy. V mem věku už mam co srovnávat a na co vzpomínat. Posledni 3 ex partnerky byly prave +- 30 let věk. Rozdil mezi nama skoro 20 a jedna měla kuzlátka a prcala první ligu. 5 let bylo jen o prcáni,všude a vždy a o trojkách s holkama i klukama a byla top. Další měla kozy a taky byla top a stejný přístup a ja si říkal,jestli to nahodou nebyl muj "zlatej padák na konci kariery" :) Pořád,všude,trojky,sw... Jiná měla kozy a byla jak dřevo a další plochá a taky dřevo. To je spíš o tom jestli jí to baví a od toho se to odvíjí.
Souhlas,leginy a v nich i drobny naznak rysovane kundicky a konecna.To se proste neda

Máte rádi malé kozy?
upřesním