Co je placené slečně fuj? falešné morální zábrany? V mém věku nechápu proč by mladá s dědkem šukala zdarma? Navíc je mezi námi jasno, žádné falešné domněnky, absolutní jasno, nikdo na tebe netlačí a cena je jasná. To tzv vztah to je plno výčitek, snaha tě předělat podle svých zájmů, manipulace, lži a stálo mě to neskonale větší prachy nakonec. ještě že placené ženy byly a jsou. dřívější civilizace je uctívali, neb věděli jak jsou důležité pro radost ze života. Na důchod jsem prodal chalupu abych na holky měl prachy. Tzv. přítelkyně by mě o ně dávno skásla.
Čau, za mě jdi to toho. Měl jsem už takhle dost holek, ani ne proto že by jsem to potřeboval ale spíš asi jen z nudy. Ke všem jsem se choval mile a ony ke mě. Chvíli jsme šukali chvíli vedle sebe nazí v posteli leželi a chvíli zase šukali. U každé mi přišlo jako kdyby jsem byl s kamarádkou ( až na ten kondom😁) jen jestli ti mužů poradit prvně ji napiš co přesně chceš a jestli je s tím v pohodě, aby jsi pak nebyl zklamaný. Pak mi napiš jak jsi dopadl 😁😁
Já jsem po pár zkušenostech zjistil, že to není nic pro mě. Potřebuji, aby to bylo alespoň z touhy, chtíče z obou stran. Tak třeba na něco přijdeš.
Projdi se v práglu šouparkem (ješte to existuje?) a uvidíš, jestli to šou opravdu chceš, nebo ne. Některé kusy se ti v reálném pohybu, diskuzi o službě a ceně rychle vyloučí. Některé naopak překvapí. Nic neplánuj, ale buď připraven, kdyby to náhodou klaplo. Uvidíš sám. Hlavně si z toho nedělej hlavu a chovej se bezpečně.
Jestli to chceš ,tak to udělej a jestli ne tak to nedělej. Jaký pak litování někdy . Stůj si za svým rozhodnutím jako chlap a ne jako ukňouraná buzna. Prostě jsem chtěl ,tak jsem to udělal. Až budeš starej a zhebat ,tak pak teprve budeš litovat ,co jsi všechno mohl zkusit . Jenže už bude pozdě
Nechápu v čem je problém, nemáme moře, tak zaplatíme a jedem tam, protože po tom toužíme. Třeba je spousta věcí, které ti žádná ženská neudělala a nebo jsi to po nich ani neměl odvahu to žádat. Můžeš si koupit černou, žlutou, tlustou, tenkou a zaplatíš si právo pak odejít. Jiná věc je ovšem, jestli k sexu potřebuješ citovou vazbu, pak ti není pomoci.
Questo post è stato eliminato dall'utente.

Zaplatit si ženu?
Ano či ne