To ja bych klidne dorazil. 🙂 Zkušenosti odtud uz máme oba jak ja, tak i ma žena..😁
V klidu nechápu zdejší ženy komunikace minimální. Debatu o schůzce se to nepřiblíží. Jen keci a podmínky. Nejlíp ignor. Nemá smysl tu na nic reagovat. Jen se podívat a jít. Dávat na profil foto či profilovku beze smyslu. Koukne se tak gay či bi. Popisek nemá smysl nikdo nečte. Tak bych asi řekl co je se ženami?
Ahoj..tohle je děsný a takoví pitomci, co se domluví a pak nepřijedou a ještě bloknou, to tady každej. A kvůli tokovým to tady jde do kopru. Nedivím se, že většina žen tady už nabízí jen fotky.
My už takového pisálka poznáme a pošleme ho rovnou k šípku. Tady si opravdu vážíme těch, se kterými je normální a hladká domluva a na schůzku přijdou i včas. Ale těch je opravdu málo, tomu věřte….
Jak jsem rada, ze to nemusim resit 😃 ale mas pravdu najit si poradnyho „chlapa“ neni vubec jednoduche. Ja mam to stesti a nasla si ho, ale taky to nebylo lehky ho aspon trochu usmernit. Ale povedlo se, je to teda obcas nervak, ale jinak milacek, ke vsemu se postavi celem, pomuze, vyresi, postara se.
Kde ty chlapy berete? Jsem tu docela kratce ale nestacim se divit. Pani z Brna chce pravidelne oralne uspokojovat. Rikam si parada a nic, ani neodpovedela. Nejsem totiz VS. Pochybuji ze jeji kunda pozna jazyk VS neno ne. Ono totiz prijit do prace a pochlubit se: muj lizac je VS nebo prodavac je pro zeno a jeji okoli zasadni rozdil. Takze nestezovat si a mrdat, lizat, fistovat a dalsi sex. radosti. Pepan
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Jestli hledas manzela, tak spis volej 158, tady ti ho nikdo nenajde ani ty sama.
Teď jsem se pobavila..
Takhle to dopadá když před šedesátkou nezvládneš kritiku.. tak tohle mě slušně pobavilo a teď už neucuknu, že tato generace.. Selhala..
Takhle to dopadá když před šedesátkou nezvládneš kritiku.. tak tohle mě slušně pobavilo a teď už neucuknu, že tato generace.. Selhala..
To je tady celkem běžné.
Ale sorry, tím tvým popiskem si o to sama říkáš.
Ale sorry, tím tvým popiskem si o to sama říkáš.
Když se podíváš na profil, tak zjistíš že žena je cizinka.
To co si napsal, je vážné obvinění.
Můžeš sem postnout text ze zprávy?
Můžeš sem postnout text ze zprávy?

Chlap nebo srab?
o mužích