No já myslím, že dotyčný pán si to již za 13 let jistě nějak vyřešil 
Rád bych věděl,nakolik je normální,že má 37letá polovička nechce sex už od doby co jsme začali čekat dítě
Dítěti jsou dnes skoro 4 a nic.Cokoli navrhnu(i mimo sex)
tvrdí,že je špatně a nejde to.Letos mi bude 35 a vím jediné.Takhle dál opravdu ne!!!!!díky ahoj Petr
Dítěti jsou dnes skoro 4 a nic.Cokoli navrhnu(i mimo sex)
tvrdí,že je špatně a nejde to.Letos mi bude 35 a vím jediné.Takhle dál opravdu ne!!!!!díky ahoj Petr
..jen na vysvětlenou, aby nedošlo k omylu - mít děcka je samo total super! vo tom žádná! jsou zlatý a mám je rád (i když zloběj jako 10 čertů :-) ale takováhle daň za to, tak to je teda docela síla :-//
jinak je mi jasný, že brečím na blbým hrobě, protože amateri.cz je samo to poslední místo, kde by se srocovali frigidní manželky-matky LOL který jediný by mi asi mohly poradit, jestli je to někdy přešlo... každopádně co tedka s tím, že? rozvod, milenky, děvky? ani jedno z toho jsem nikdy nechtěl a ani nechci, takže jsem docela dost v pasti hmmm
Jo přejde jí to, ale musíš jí v tom docela slušně pomoct za vydatného přispění babiček a dědečků, co takhle vypadnout na víkend bez dětiček do hotýlku? Určitě by to ocenila... ale BEZ DĚTIČEK!!!!!
Hmmmm, tak to bych se asi picnul.....

Sex a porod(y)
1. do prvního děcka total divočina několik let před svatbou i několik let po ní - promilovaný noci i dny, nespočet čísel, polohy bys nespočítal atd.. :-)
2. po prvním porodu manželka z poloviny frigidní :-/
3. po druhým porodu total frigidní jak polární záře :-(
a jak si pak může chlap vybrat sexuálně odpovídající ženu na celej život, že? hmmm