milenec pro manželku?

vyměníte někdo zkušenosti prosím?

Ahoj jsme 40+. Ve vztahu cca 20 let. Máme děti. Vztah občas nahoru/dolu ale obecně myslím že ok. Pár krizí jsme již překonali. Po prvních letech sexu jsem si všiml, že mne vzrušuje při sexu povídat si o našich předchozích zkušenostech s přechozími partnery. Postupně to nabíralo na síle a povídali si o všech možných peprných detailech z historického sexu našich předchozích partnerů. Až došlo zhruba před 12 lety k tomu, že byla v rámci s jedním kolegou na pokoji celo noc, kde si to užili opravdu naplno (bez ochrany). Doteď z toho zážitku občas žijeme, kdy mi ještě nyní vypráví nějaké peprné detaily. Zjistil jsem že je nejvyšší část si něco podobného zopakovat. Ptal jsem se jí, jestli je alespoň nějaký teoretický objev a ona že ona je řekněme v širším pracovním kolektivu někdo sympatický. Je to v úplném zárodku … no a snažím se to podněcovat při sexu, aby do toho šla a fantazírujeme jaké by to bylo, jak by to s ním dělala a přišla domů od něj vyplněná (ostatně již při první zkušenosti šukala bez ochrany) a já si užil jít po někom, ptala se, jestli by m i to nevadilo „jít po někom“ atd. Nejsme nijak promiskuitní, ale asi rozumíte, že je to o něčem jiném než s kondomem…
Upozorňuji, že nejsem kanda ani nemám rád takové škatulkování, protože se domnívám, že tyto škatulky se naplňují v úplném extrémním pojetí. Jsem normální chlap, kterému se líbí ženy a občas si taky ulítne, ale zároveň ho bere i to že si to jeho žena rozdává jinde..
Vůbec se na toto téma doma nebavíme, jen občas při sexu, který není nijak intenzivní … nejsme žádní sexuální přeborníci, jen si zatím fantaziemi a jednou historickou zkušeností zpestřujeme sex a chystáme se tedy možná na další..
Vím, že to není lehké ustát, když Vaši partnerku obdělává někdo jiný, ale podle mne je to hlavně o té ženě, jak si to ona nastaví v hlavě, že toto má zpestření od manžela a ještě si může bez výčitek užít a zároveň ví že může přijít domů zrelaxovaná
Osobně si myslím, že to je o nějaké věkové vyzrálosti, zkušenostech, silnějším partnerském vztahu…
Vzhledem k tomu, že je to hlavně o té ženě, je tady pár popřípadě žena, kteří mají podobnou zkušenost? Budu moc rád za výměnu názorů… Jak to zlepšilo/zhoršilo Váš vztah… jak to každý z vás cítí… milence o tom ví, že je jen pro zpestření nebo žije v domnění, že on ji šuká a manžel jí doma nestačí atd. Díky moc
Zkusili jsme, rozbilo to vztah po 15 letech.Rozvedli jsme se ;)
....tohle musíš dát v hlavě....jinak se do toho nepouštět...oba dva... peru a kunde je to jedno.... hlavě ne