Príjemná skúsenosť... honil som si na pánskom wc pri pisoari v istom nákupnom centre v Bratislave, keď prišla vyššia blondínka a začala s pravidelnou údržbou wc. Po chvíli vyšla von aby vzápätí sa vrátila spolu s kolegyňou. Bez zábran sa postavili oproti mne a pozerali sa až kým som sa neukončil do pisoara. Žiaľ trvalo mi to krátko a ktovie aký zážitok nemali ale aspoň trošku som dievčatám spestril nudnú službu.
Ma niekto nieco nove?
Nove pribehy skusenosti alebo vie nieco odporucit nejake dobre wcka?
Nove pribehy skusenosti alebo vie nieco odporucit nejake dobre wcka?
Áno ne to sexy hlavne keď vedľa sa niekto pridá okolie Zvolen ?
ja by som sa rad pozrel na velky penis a este radsej by som ho pofajcil
Questo post è stato eliminato.
Ahoj ja rád honim na wc môžme sa dohodnúť. Napíš.
Som hetero .. ale rád chodím honit k pisoarom, hlavne keď sú unisex toalety spoločne dostupné pre mužov aj ženy.. prípadne rád honim pred clean lady ( ženy starajúce sa o čistotu toaliet ) úžasný pocit vzrušenia keď honim pri pisoari a okolo mňa chodí žena, príde až ku mne a utiera susedné pisoarmi a stenu nad nimi a očkom kukne..
Aj v Blave na hl. žel.stanici sa honi pri pisoaroch... stačí dlhšie postáť ako že čuraš...a keď ostane tiež niekto dlhšie pri pisoaroch začni si pohonkavať a uvidíš že on sa tiež pridá....je veľa takýchto chlapov...viem z vlastnej skúsenosti,.. dosť často tam honievam.....
Myslim ze nikto sa na wc nebude vyzliekat pri prisoari dohola
Caute
Niekto nechce pohonit na verejnych wc v Ba?
Niekto nechce pohonit na verejnych wc v Ba?
Môžeme sa dohodnúť, rad skúsim niečo nové
Pred pár rokmi. Verejné wc vo Viedni . Stanica U bahnu Neubaugasse. Tam pri pisoaroch sa verejne honilo. Tuším že bolo 5 pisoarov a pri každom pisoari si honil. Vystriekal sa a išiel si svojou cestou, vzápätí prišiel ďalší, diskrétne si vyhonil a pokračoval v ceste a tak to išlo. Som čistý naozaj čistý hetero ani pol stotiny % Bi u mňa nie je... ale toto som vyskúšal a bolo to príjemné spestrenie intímneho života
Caute, ja som mal raz zazitok, ze som sa zavrel do kabinky a hned vedla si sadol aj jeden mladsi typek, ktory si ma odsledoval v nakupnom centre. Tym, ze sa podlaha leskla tak som videl ako si zacal honit a pridal som sa ku nemu. Zazitok to bol skvely, chcel by som este niekedy zopakovat, kludne aj pri pisoari lebo tiez ma to rajcuje.
Ahoj napíš my správu chodím na wc do Trnavy honit môžme sa dohodnúť
Ja mam podobne zazitky a skusenosti..aj v kabinach a aj pei pisoaroch....v zahranici to fungovalo na dennej baze....prisiel som simulovat ze curam len aby som ai popozeral klacky co curali vedla mna....vzdy niekto ostal a zacal pohonkavat a pokukovat...ja tiez po nom..a potom sme si dali znamenie - kyvli hlavou a sli do kabiny pofajat ....skoda ze tu sa ludia viac boja...ale aj klobasky rad popozeram vzdy pri pisoari....raz mi jeden chytil a ja jemu a pohonili sme...vystriekali sa do pisoaru...pecka...
tak obcas ma to rajcuje taka predstava žeby som tak nahode videl vymakol nadržaneho mladika že si tak honi niekde ci hoc pri pisoroch,,, a vediet že mu to nevadi, ale naopak že rad by,,, asi by som sa zapozeral a možno mu aj pomohol,,,
len že nikdy nechodim tak tam očumovat, lebo clovek nevie na koho tam natrafi, 95 percent chlapov si na wc nechodi honit ci vzrušovat sa, ale na bežnu maliu potrebu,,
To musis urobit tak ze staci ked budes simulovat ze akoze curas....odstupis trosku od pisoara (nesmies byt na nom tak nalepeny), musis zo seba troska aj nieco ukazat, gule von tiez...tak som to robil ja a bez problemov sa vzdy niekto nasiel s kym som si potom aj pohonil alebo siel fajat curaka do kabiny. A teda sem tam neskodne mrknut do strany na jeho curaka..(ved to robia aj heteraci, na tom nic nie je) a hlavne nesmies ist prvy od pisoara, musis pockat kym aj ten co pride tam curak odide (ak odide...)...a ty stale ostanes.
Hm celkom fajn si to popísal, len spomenul som ze ja by som nechcel byť ten 1 co to bude tak robiť, resp provokovať, ako si to robil ty ako si písal, ale naopak ten druhy co niekoho by tak videl vymakol a samozrejme občas sa obzriem aj ja vedľa seba ale nenapadne, no vždy ak niekto tam je tak pritlaceny k pisoaru doslova. Na nikoho takého ako si ty som ešte nenatrafil
Ak budes niekedy v ziline ozvi sa....poriesime nieco.
Aupark zilina wc (je tu samostatna skupina na to) alebo hocikde...idealne niekde kde nie su oddelovace pri pisoari
Nájde sa niekto v Prešove čo by mal záujem niečo take zažiť ?
Bratislava? Verejne wc? Reduta? Honka fajka pri pisoari tak ako to kedysi zilo na Safku?

Honka a očumovanie pri pisoári
Pre každého, kto si rád pozrie klacek na WC..