Tak za mě je menší bříško víc sexy, než žádný(plochý), středně velké mi nevadí a opravdu velké nevyhledávám.
Lucko, břicho na ženě neřeším, pokud to není opravdu moc a i potom to neřeším, neboť taková žena pro mě není přitažlivá, ale nekomentuji a jdu dál.
Jsem milovník ženských rysů. Tj. Nelíbí se mi moc vyzáblé.
Úměrně rysům je naopak žádoucí, ale v mém hledáčku jsou oči, vlasy, hezký úsměv a určitě i na pěkné poprsí mé oči směřují.
Toliko ke vzhledu, stránka mysli, by byla zase na jiné povídání.
Přeji ti hezký den.:)
Jsem milovník ženských rysů. Tj. Nelíbí se mi moc vyzáblé.
Úměrně rysům je naopak žádoucí, ale v mém hledáčku jsou oči, vlasy, hezký úsměv a určitě i na pěkné poprsí mé oči směřují.
Toliko ke vzhledu, stránka mysli, by byla zase na jiné povídání.
Přeji ti hezký den.:)
Máme jednu známou, která má opravdu velká prsa, ale i bříško. To jí ještě nevisí, takže to jde. Ale není tak stará, otázka je, jak bude vypadat za 15-20 let. Ale čím jsem starší, tím víc zjišťuji, že "užít života" si umí i ženy, do kterých bych to dříve netipoval. Vůbec nezáleží na postavě a věku.
Za mě,nemusí být pekáč buchet nebo kosti bůh ví jak,hluboko,lepší malé bříško,aspoň hřeje
Ja si myslim, ze predevsim zalezi na zene, jak ma rada sama sebe a sve telo. Pokud z ni vyzaruje zdrave sebevedomi, tak je pro mne mnohem pritazlivejsi, klidne s par kily navic, nez hubena, krasna holka bez sebevedomi.
Jasne, vsechno ma svoje limity, ale ten princip u mne takto funguje.
Jasne, vsechno ma svoje limity, ale ten princip u mne takto funguje.
Je to sexy. Samozřejmě pubertačky a holky s plochým břichem jsou sakra sexy. Ale takové to bříško co se rýsuje nenápadně v šatech třeba na plese....má to něco do sebe. A určitě bych kvůli tomu ženu neodmítl. Bříško je prostě přirozené u zralé ženské a kdo ho umí nosit, ten nemá u mě problém.

Bříško
Líbí se vám na ženách bříško ?