Já jsem pokud byla řeč takové příběhy co všichni řikali kecy. No až nedávno jsem otevřel forum a tak jsem se dověděl, že to co mi nevěřili, já se nevnucoval,zažil aspoň jeden. Pro ukazku, jako 20 letý jsem běhal po trase která z části byla lesem. Když nebyla zima, na kraji lesa sem aý na tenisky vše svlékl a běžel asi 3 km okruh.Jeden den v červnu, sem u místa viděl dvě motorky a dva borce.Asi půl hod. jsem skovamý doufal že odjedou. Pak jeden za keřem našel trenky a tričko.Nebylo nové ale balil ho na nosič.To rozhodlo,jako bych dobíhal před nimi a prosím je to moje. Tak mi řekli,že na mě čekají. Za to že vrátí šaty mám si nahonit, to mi nevadilo a za chvíli mi tvrdnul.Při tom,jsme neslyšeli osobní auto které také bylo v zákazu vjezdu. Až jsem se přestal dívat na penis a díval se na dost hezkou asi tak 35 max letou.V autě byla ještě babička co nechtěla nic jen domů. Ti na Nortonech se omluvili a šli přeparkovat.Ta žena mě povídá chlapče, vypadal sem na 15 a pivo jen s OP,už mi stál , neobtěžovali tě.Ne, jsem se tady v horku svlékl a přeslechl je. No a to se najednou před nimi začalo stavět, ten jeden doplnil mabídli sme odvoz ale spolujezdec by mi tím tlačil do zad. To zní docela neuvěřitelně, možná nelžete. Ta paní po tom nasedla a jela. Mě stál a před nimi si honit sem se nestyděl. Ale když mě začal nabíhat vrchol,zasravili mě a oba si mě prohlédli,díky vzrušení jsem dělal co chtěli. Od podrobné prohlídky penisu, přes hráz, varlata, šourek, prostatu a konečník. Pak mě prohlédli celého a pak mi navrhli. Máme sraz, každý rok a máme pokud to jde přivést někoho kdo by byl jako hpst a zároveň se, pokud pojede pokusí získat v soutěži host pro všechny, vítězství a když teda nevyhraje tak se nic neděje. Ajá řikal, kde je háček? Ten je v tom co ty děláš. Po příjezdu se v našem stanu svlékneš do naha a po dobu srazu fedy neděle budeš nahý.Pro to platí.Na nahé hosty se nesahá pokud sami nechtějí a jedině kdy budou poslouchat je vešerní soutěž.Já sem se zeptal jsou tam i ženy.To mi řekli, vždy stéjná otázka. Je to celkem půl na půl ale na sraz jede víc holek. A pokud ti bude stát,budeš muset hodně nadávat. Já se domluvol, že za týden už ve městě,v garáži motorek se rozhodnu. Nevyhonil sem se a nahý spolujezdec sem se na něm málem udělal. Až u sidlště sme měli asfalt a zastavili já sem se na nosiči snažil najít věci a pak mě řekl jsi dobrý ale špatný hrob. Druhá měla věci já nahý přes takovou uličku mezi sklady a jen se díval jak v dálce nějací lidé jdou naším směrem. My byli dávno pryč než mohli dojít,ale trochu sem se bál. Po letech se směju protože mě časem v některých barech nechali po dotazu tančit nahého. Potlesk na parketu vzbudla erekce atd. To jsem se nestyděl ani trochu. Za penis mě vedla slečna na dámy a jen vedoucí který asi chtěl mě s postaveným, tam vešel a to jsou dámy mě vykázal. Snad někdy napíšu vic,jen vlastně myslíte,že když tedy partnerka nechce, neubližuju jí mimo peníze co mám kapesné. Na otázku jestli bych chtěl s tím nebo jiným být pořád,říkám,jestli budu muset někdy si vybrat, vždy moje žena. Možná se budu honit sám, ale já si vzpomenu, jak celou noc pili víno a já s erekci ji chyal kolem stolu. Po celé noci, kterou jsme strávili tím během a pak na židli, nestihali sme postel, asi kolem 7 ráno,jsem nemohl vstát a ona před tím sklouzla, protože po nevím které ejakulaci mi klesl. Dnes to je Ze starých moravských bájí. Ani někdy si nad tím nemůžu stěžovat, protože mám sex v análu a vrcholy,nevím jestli to tak nazývají mě od prostaty přes břicho nastartují v hlavě něco, po olíznutí na uchu, přes bradavjy, bžicho ,penis koule prostatu spšt do análu mě vše kmitá a je to vlastně neovladatelné síla, která skončí po tom, co mě přestane hlazení zadku. Já sem v takovém stavu, že pokud by to někoho bavilo, udělá mi smrt. Nevím, myslím.
Je to možné, já si myslím, že jsou takove přihody, které i po desítkách let mě vzruší.Pak, kdýž to píšu,si moc nečtu chyby,červeně označené. Asi bych měl na úvod vždy napsat. Chyby v textu jsou dílem dálky od oka k ruce a dálkou od rdruhé ruky k zdroji včech přihod a problému. Také možná pomocnou školou, která mě asi chybí
No, ja vse zkusila se svym pritelem, myslim tim co jsem s chlapem zkusit chtela, ale zustavam verna klasice to mam proste nejradsi. Jinak pritel mel i holky predemnou, takze zkousel i tam, ale semnou mel prvni anal, prvni rimming, prvni hratka na webce pred lidma, ja na nic ztoho nejsem, ale on to ma rad. Jinak by chtel jeste trojku semnou a nakou dalsi holkou, ale to mit semnou nikdy nebude 😃 takze tady zustane jen u fantazie pokud teda bude chtit zustat semnou 😃
Nám by se líbilo dělat to před někým.. aby se po celou dobu koukal.. hodně si pohráváme s myšlenkou skupiny lidí co si to navzájem dělají a nebo také návštěvy swingers.. Ale nevíme která je dobrá.
A jaké fantazie bys chtěla uskutečnit?
Sex s velmi drahou společnicí. Jo a asiatku jsem ještě neměl.
Hrozně mě láká mít svou organizaci, firmu, řídit vlastní systém a pomáhat tam kde je to třeba, pomalu ale jistě se blížím a těším se..
To jen jak píšeš o inspiraci ..
Erotiku nepovažuji za prioritní takže si užiju hezké chvilky a pak mě to nezajímá, jsou lepší a mnohem efektivnější věci jak si vzbudit adrenalin a mít to v sobě nejen 2 minuty ale klidně dny i týdny.. a to jsou cíle..
To jen jak píšeš o inspiraci ..
Erotiku nepovažuji za prioritní takže si užiju hezké chvilky a pak mě to nezajímá, jsou lepší a mnohem efektivnější věci jak si vzbudit adrenalin a mít to v sobě nejen 2 minuty ale klidně dny i týdny.. a to jsou cíle..
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Proč bych si půjčovala peníze když si užiju fajn čas s muži a nemusím nic vracet.. ? Na to aby si něco komentoval musíš být chytřejší ale to nečekám..
Kouření péra je prostředek ale jak říkám 😃😃 nezáviď, to ty tu ukazuješ partnera/partnerku jak matraci já jsem svobodná ambiciozní žena😉
Kouření péra je prostředek ale jak říkám 😃😃 nezáviď, to ty tu ukazuješ partnera/partnerku jak matraci já jsem svobodná ambiciozní žena😉
Proč vlastně reáguješ na něco, co je jasně dané a ty odepíšeš jak kdyby ses zrovna probudil po včerejší akci?
Spíše jen máš za sebou to co já před sebou 😉 jediné co řešíte je můj orál na nic víc se nezmůžeš, ono ve stáří už moc nápady nechodí 😉
To je zvláštní, však vše chápeš ne? Na vše se vyjadřuješ, nesmyslně a tohle si nepochopil.. ale ale 😃
Mě stačí jakým stylem ve svém věku reáguješ.. to zase nepochopím já..kdyby to byl mladý kluk tak neřeknu ale ty už máš být dospělý muž s normálním slušným jednáním.. místo toho si jen zvedáš ego ale na nic nemáš a víme to oba 😉
Tak to asi bude tím, že jsem hloupý, starý, dětinský egoista, co na nic nemá.
Ani neumím být exkluzívní štětka co kouří ptáky za prachy v lese a nebo v autě, ani neumím polykat mrdku, já chudák ubohej. Škoda, že s tím nemohu už nic dělat a někam se posunout, bohužel mi to nebylo dopřáno.
Ani neumím být exkluzívní štětka co kouří ptáky za prachy v lese a nebo v autě, ani neumím polykat mrdku, já chudák ubohej. Škoda, že s tím nemohu už nic dělat a někam se posunout, bohužel mi to nebylo dopřáno.
Jestli to nebude tím, že si nevyužil situace když si ještě mohl a nevím proč pleteš polykání a kouření k chlapům ale dobře no.. ty by si měl hovořit o lízání ale nevadí ..
A kdyby tě to zajímalo, kdyby to bylo tak ubohé, proč by za to někdo platil a vracel se.. muži polykání a cákání na obličej zbožňují jinak ty první pojmy na začátku sedí 😉
A kdyby tě to zajímalo, kdyby to bylo tak ubohé, proč by za to někdo platil a vracel se.. muži polykání a cákání na obličej zbožňují jinak ty první pojmy na začátku sedí 😉

Fantazie, které nikdo nezkusil
Co jste nezažili a toužíte, po tom?