Wellness Nitra

Wellness

Ahojte. Podeľte sa so skúsenosťami z Wellnessu Zoborská v Nitre, alebo Nitrava.
Ahojte. Niekto niekam na wellness? Kľudne aj dnes. Píšte súkr.správu ;)
Nechal by som si ho tam pochytkať :P
Ahoj Zoborská je top sauna v NR, super atmosféra, je tam čisto, ceny prijateľné akurát, že tam ľudia chodia aj v plavkách. Ale inak super.
Vírivka? Môžeš aj nahý alebo radšej v plavkách?
Môžeš nahí ale väčšina ľudí tam chodí v plavkách tak keď tam ideš nahí tak na teba pozerajú jak na nejakého úchyla. To je ten problém, že to nie je bezplavkový wellness takže furt si musíš dávať plavky hore dole.
Ja nemam problem, chodievam do Zoborskej bez plaviek vsade, aj do virivky.. neriesim ostatnych.
Presne túto odpoveď som potreboval vedieť.
Nejaký tip na iné dobré wellness?
Aj my hľadáme na okolí už dlhšie bez úspechu
Najbližší dobrý wellness je buď v Trnave Relax alebo v Senci v aquaparku inak nič. A super bola aj Zelená Žaba v Trenčianskych Tepliciach ale tam už je wellness zavretý od korony aj keď nechápem prečo keď kúpalisko funguje.
Strojíme sa aj do SC a TT ale hľadám niečo blizsie či nieje nahodou
No nedávno v TO znovu otvorili wellness pri zimnom štadióne. Wellness Funstar.
Pozreme to možno aj v utorok ak bude čas
Je to taký malý wellness sú tam 2 vírivky, infra a fínska sauna a tuším ochladzovania kaďa.
Predpokladám že asi verejná a plavky netreba
Áno verejná a plavky nepotrebujete.
Je tam pekne a čisto tak si určite zopakujeme
Jasné je to tam super, málo ľudí a dobré ceny.
Zajtra tam zavoláme ako to tam funguje . Vyzerá to tam celkom útulné . Asi tam veľa ľudí nechodí keď nemajú reklamu
Ahojte všetci. Máte skúsenosť s TK Nitrava, Poľný Kesov? Nemyslíme, že by sa tam odohrávali sexuálne hrátky 😁 ale skôr relax, čistota s podobne. Za každé info budeme radi
Poľný kesov je fajn oddych nebýva veľa ľudí takže super. Ale aj Podhájska je super napríklad. A nejaké hrátky sú len o šikovnosti a spoločnosti ale dá sa to všade 😍
Niekto dnes 14.2. okolo 17:00 welness Poľný kesov ? Ideálne mladý spoločník či spoločníčka max 40 rokov . 😇😘