Měl jsem podobný problém ale to mi bylo asi 17 nebo 18 taky jsem šel k doktorovi a ten řekl rovnou obřízka, o nějaké masti nechtěl ani slyšet, tak jsem si řekl že to zkusím podle rad na netu a začal předkožku roztahovat v teplé vodě nejdřív jen tak když mi nestál a pak i při erekci sice to trvalo asi měsíc nebo dva, ale předkožka se nakonec uvolnila dneska je mi 35 a vše funguje jak má, nebo zajdi k doktorovi a uvidíš co ti řekne pokud by to tu mast nechtěl předepsat a nutil tě do obřízky, tak jdi prostě k jinému doktorovi nikdo tě nemůže přinutit jít na nějaký zákrok, s tou mastí se to roztažení určitě urychlí ale jak píšu já to zvládnul i bez ní ale trvalo to déle
Také mám a při sexu to nevadí, jen musí být partnerka patřičně naladěná a vlhká, nebo lubrikační gel. Ale záleží jak moc ti to nejde, jak moc je zúžená a hlavně proč. Určitě navštiv doktora, jen nechoď na obřízku, když to nebude extra nutné.
Řada chlapů má užší předkožku, že jim nejde při ztopoření přetáhnout a naučili se s tím žít a při šukání jim to nevadí. Prezervativ v kombinaci s lubrikantem určitě pomůže, ale nejdůležitější je předehra, aby se partnerka pěkně uvolnila. Obřízka je krajní a nevratné řešení.
Běž s tím k doktorovi, ten ti 100% pomůže, odkládání problému s fimózou není k ničemu.
To je mužská panenská blána, jak zasuneš, tak to povolí. 😀
Né, dělám si srandu. Kondom asi pomůže a lubrikant taky. Zmenší tření, ale nijak ti to ten problém nevyřeší do budoucna.
Né, dělám si srandu. Kondom asi pomůže a lubrikant taky. Zmenší tření, ale nijak ti to ten problém nevyřeší do budoucna.

filmoza
má to niekto