Zkus tablety Kamagra. Není to sice na znecitlivění, ale o dost to prodlouží výkon. Když si občas zobnu, tak mám co dělat, abych se konečně udělal
Já mám opačný problém .Nemůžu se udělat .Nějaký gel at na citlivost ?
Tak ho nos trvale přetaženýho jako kdyby jsi měl obřízku takhle už to nosím 15 let a paráda.
Ne nemám nic takového.
Existují kondomy s lidokainem (Pepino Long Action a určitě i další), ty celkem fungují... lubrikační gely se znecitlivujícím efektem jsou taky fajn ale neobsahují lidokain, jenom větřinou extrakt z hřebíčku a/nebo ze chmelu. Když jsem tohle víc zkoumal (měl jsem stejný problém) tak jsou třeba masti/gely jako Kamistad nebo EMLA, ale ty znecitliví tak moc že není vůbec nic cítit.
Pointa je - většinou to není žaludem ani předkožkou, ale hlavou. Postupný trénink s chápající partnerkou je lepší, déletrvající a příjemnější než medikace.
Pointa je - většinou to není žaludem ani předkožkou, ale hlavou. Postupný trénink s chápající partnerkou je lepší, déletrvající a příjemnější než medikace.
JJ, potvrzuju taky. Můžu necítit žalud a penis (povrchově, ten gel hluboko nepronikne) ale když se třeba začne dělat a zmáčkne mi ho, tak to cítím a udělá mě to. Nebo při některých polohách kdy jí buším do bodu G tak se mi spodní část penisu opře o její hráz a to taky cítím a znecitlivění nepomůže
Jsou na to lubrikační gely, co ti sníží citlivost.
Jaké, prosím o doporučení gelů dle zkušeností? Diky
Choď na ostro, ať se trochu obrousí.

Znecitlivění žaludu
Rychlý výstřik