Znecitlivění žaludu

Rychlý výstřik

Poradí někdo něco na znecitlivění žaludu ? Při sexu ho mam cely odkryty kvůli krátké předkožce a brzy se udělám.
Zkus tablety Kamagra. Není to sice na znecitlivění, ale o dost to prodlouží výkon. Když si občas zobnu, tak mám co dělat, abych se konečně udělal
Prosím, kde se dají sehnat tablety Kamagra?? Diky
Napiš mi zprávu a můžu ti dát dobrý tip. :)
Ahoj, koukám kde sehnat kamagru. Máš tip? 🙂
Já mám opačný problém .Nemůžu se udělat .Nějaký gel at na citlivost ?
Zkus Sensuva ON arousail oil. Je na klitoris ale mohl by fungovat i na penis. Maji i gel, ten asi bude lepsi protoze olejicku je fakt malo. To by ti dlouho nevydrzelo
Elma krém, super, fungoval i při cefkovani.
Tak ho nos trvale přetaženýho jako kdyby jsi měl obřízku takhle už to nosím 15 let a paráda.
Když si ho přetáhnout, tak se mi za chvilku vrátí zpět, natož abych s tim takhle chodil, leda ze bych si kužičku přepnul u kořene pripíňákem 😁
Questo post è stato eliminato dall'utente.
A opravdu to pak pomáhá k znecitliveni?
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Prosim te nemas pocit jakoby bolesti nebo vetsi citlivosti kdyz nosis pretazeny zalud? Treba od obleceni jak se pres nej dre. Ja mam docela problem s tim jak je obrezany
Přesně, on se časem jakoby obrousí a zhrubne a pak je to v pohodě.
Já ji mám a paráda, citlivost akorát
Pár piv nebo panáků,myslet na mrtvé štěňátka,,?
emla je na 100%min jak zubní pasty deset minut a můžeš jet jak o závod (edited)
Ahojky, máš přesný název té znecitlivující mastě.
emla 25mg dej do vyhledávače
emla tedy:-))) si ten telefon píše co chce (edited)
EMLA mast, muzu jen vrele doporucit, vyborna vecicka!
Existují kondomy s lidokainem (Pepino Long Action a určitě i další), ty celkem fungují... lubrikační gely se znecitlivujícím efektem jsou taky fajn ale neobsahují lidokain, jenom větřinou extrakt z hřebíčku a/nebo ze chmelu. Když jsem tohle víc zkoumal (měl jsem stejný problém) tak jsou třeba masti/gely jako Kamistad nebo EMLA, ale ty znecitliví tak moc že není vůbec nic cítit.

Pointa je - většinou to není žaludem ani předkožkou, ale hlavou. Postupný trénink s chápající partnerkou je lepší, déletrvající a příjemnější než medikace.
To bych potvrdil. Kdysi jsem zkusil znecitlivet penis, ale při styku to moc nepomohlo protože ten pocit, že je v ní, stacil. Takže mentálnimu tréningu je třeba se věnovat také.
JJ, potvrzuju taky. Můžu necítit žalud a penis (povrchově, ten gel hluboko nepronikne) ale když se třeba začne dělat a zmáčkne mi ho, tak to cítím a udělá mě to. Nebo při některých polohách kdy jí buším do bodu G tak se mi spodní část penisu opře o její hráz a to taky cítím a znecitlivění nepomůže
Jsou na to lubrikační gely, co ti sníží citlivost.
Jaké, prosím o doporučení gelů dle zkušeností? Diky
Choď na ostro, ať se trochu obrousí.