Co nejdal pryc! Australie, USA, Kanada...
Jestli je někdo v rodině gay se vnímá podobně v kterékoliv rodině. U Romů je to horší v tom, že se to řeší mnohem víc než například u bělochů. Někdy se i syn vydědí a už s ním rodiče nemluví.
Jinak kdo jak s kým šuká je vyloženě fuk. Prostě víš, kdo je s kým a to je vše. Horší je, když chlap nešuká s babou.
Jinak kdo jak s kým šuká je vyloženě fuk. Prostě víš, kdo je s kým a to je vše. Horší je, když chlap nešuká s babou.
To je právě to co mě trápí... To, že jsem gay je jedna věc. Druhá věc je že chci být prostě sub pro bělocha a nevím co dál. Očekává se ode mě, že budu mít ženu a děti. Rodiče to tak chtějí. Ale já vím moc dobře, že to nebude ono a vždy se budu koukat po chlapech. Nemůžu žít dva životy naráz. Nechci předstírat nic. Řešení se asi nenaskytne dokud nenajdu chlapa, který by mi s tímhle pomohl.

Služba bělochovi
Cigán neví jestli je správné sloužit bílému
Ale nikdo tohle o mě neví a nikdo neví že jsem gay. Tak moc bych si přál takovému bělochovi sloužit, ale bojím se že to bude mít následky. Přijdu o důvěru v rodině, přijdu o kamarády. Tohle se nedá tajit donekonečna.
Nevím, co mám dělat. Nejradši bych opustil všechny a bydlel s takovým bělochem, kterému bych sloužil. Jen nevím jestli je to správné nebo ne. Byla by to ostuda v rodině i mezi přáteli.