To si jen namlouváš, muž na úrovni se k tomuhle nesníží..
Znám kupu mužů co o těhle hovoří jako o.... zvířatech
Tady dělají lidé různá zvěrstva a pro mě by to byla jasná známka od toho muže okamžitě odejít, tak jako od toho co provozuje anál nebo měl něco s chlapem apod.
Hranice je ukázka jak na tom jsi jako člověk a zda se umíš zamyslet..
Špinavé prádlo patří do pračky a pokud tam doma chlap leze aby si vyhonil a čuchal k tomu, to bych získala odpor a ztratila respekt k jeho mužnosti. (edited)
Znám kupu mužů co o těhle hovoří jako o.... zvířatech
Tady dělají lidé různá zvěrstva a pro mě by to byla jasná známka od toho muže okamžitě odejít, tak jako od toho co provozuje anál nebo měl něco s chlapem apod.
Hranice je ukázka jak na tom jsi jako člověk a zda se umíš zamyslet..
Špinavé prádlo patří do pračky a pokud tam doma chlap leze aby si vyhonil a čuchal k tomu, to bych získala odpor a ztratila respekt k jeho mužnosti. (edited)
já sem za to ráda, že na mě má rád všechno..a že ho ne jen moje použité prádlo vzruší a užijeme si lepší sex... nemám důvod aby to bylo jinak, vyhovuje mi to, on podává lepší výkon
Rozhodně si ani jeden z nás nepřijde míň člověkem, jak tady vidím pravidelně nové a nové inzeráty, rozhodně zákazníků bude dost
Rozhodně si ani jeden z nás nepřijde míň člověkem, jak tady vidím pravidelně nové a nové inzeráty, rozhodně zákazníků bude dost
Kdo říká, že nemasturbuje - lže
Neskutečně krásné a vzrušující cítit vůni ženy a jejího pokladu z kalhotek. Pro někoho nepochopitelné ale ten pocit je neskutečný.
No ani se nedivim při tak krasnym těle jsi veklice vzrušujici a maš nadherne prsa(podotykam jsem hornak) Nikdy mě nevzrušovyli kalhotky me ženy ale naopak od cizich jsme rad koupil a čichal nebo ukradl to je ještě vice rajcovni.A co mě na tom rajcuje? Asi ta vuně ciziho těla nedostupneho to je nejvice!!! Potom ta představa jak ji šukam! ale vždycky musim vidět jak vypada nestaci mi jen fotka kundičky a to jsou pak vystriky k neuvěřeni!!! Ale nejvic je ta vuně cizi kundičky!!!
Mám to taky tak na návštěvě jsem byl a v koupelně byli kalhotky na zemi vedle koše asi vypadli sem je vzal a teď viděl na nich ten sliz a jak to vonělo tou kundou cizí ..se mě z toho hned postavil a chvíli sem si s nimi dráždil můj tvrdý ocas
zabil :D ... umiram smichy ... je hezké cist ze existuje nekdo kdo má rád vuni zeny a ne gatek po celém dni .)
(edited)
Neviem preco ale onosene nohavicky ma velmi vzrusuju, rad si to tie spravim z nimi..
A což mu dopřát sex když nejsi umytá, třeba ho láká vůně a chuť neumyté kundičky
Vím že tohle ženy nechápou. Prostě nás přitahuje ta žena, ty sexy kalhotky které měla na sobě a její vůně. Každý chlap má rád ten pocit, když třeba nemá ženu vedle sebe a má aspoň její kalhotky. Cítí jako by tam byla a má kus ní. Nejlepší jsou když voní jejím parfémem 🥰 to pak stříkám jako ďábel
Fetiš na použité spodní prádlo, naprosto normální, taky ho mám a dělal jsem to když jsem na to měl “materiál” 😂
Nemám, s dealerem jsme se rozešli 🤣🤣

Moje kalhotky
Manžela úchylka
V první chvíli jsem byla v šoku ... teď už mu je i někdy nechám hezky připravené, jen prostě nevím co na tom chlápci máte?