Za mě nejde ani tak o strach přímo z dotyčné osoby jako spíš z toho vztahu. Já to teda takhle mám....žena může být i šílenější a stejně mi nedělá problém si s ní užít když oba chceme. Ale jakmile by to mělo přejít v něco vážnějšího, pak už bych se bál být s ní v tom vztahu a důvod? Sice jsem chlap a ne žádné párátko a snesu toho hodně ale předchozí vztahy mě citově tak rozebraly, respektive se na mě ženy vyřádily, že už ani pořádně nevěřím, že to dopadne dobře a bojím se toho, jak to s ní může skončit. Neříkám, že jsem taky neudělal nějaké hlouposti nebo že všechny vztahy skončili kvůli ženě ale bohužel ty nejdůležitější a nejvíc krásné skončily mým psychickým zhroucením. Tak se prostě udělal blok někde uvnitř a pak si dovedu představit, že ženě řeknu že z ní mám strach. Ale píšu tu za sebe, tisíc lidí tisíc různých myšlenek a charakterů 😉😊
Přece jenom, taky máme uvnitř nějaké ty city a osobně si myslím, že to máme v tomhle těžší protože pracovat s nimi nám dělá si myslím větší problém, než ženám, vy jste na to prostě vybavené 😆
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Setkal jsem se s takovým párem,kde kluk žil se starší partnerkou a nedovedl jí pořádně uspokojovat.Měl strach,že se to roznese a proto že jí miloval,tak se jí snažil vyhovět ve všech směrech.Toužil vidět svojí paní při milování a chtěl vidět a pozorovat jí,když prožívá orgasmus.Na inzerát jsem se přihlásil a pomalu a decentně jsme se zblížili.Klukovi jsem říkal,že jeho paní i když bude prožívat krásné chvíle,tak bude nutné aby on byl co nejblíže a dotýkal se jí.No a tak se stalo,že došlo k souloži a kluk přitom hladil paní po tváři,líbal jí,díval se jí do očí,říkal jak jí má rád,jak jí miluje a paní přitom při souloži se mnou hekala a byla hlasitá.Ona ho pak chytla a líbala ho také,,křičela blahem když jsem měl orgasmus a děkovala mu že jí vyhověl.Pak jsme se zklidnili a povídali.Došli jsme k závěru,že přání a sen většiny žen je prožívat soulož za přítomnosti svého manžela,kterého velice vzrušuje pohled na svoji zákonnou ženu,když prožívá orgasmus s jiným samcem.Manžel u toho svojí paní drží za ruku, hladí jí po vlasech a dívá se jí do očí.Toto je přání většiny žen,ale ony se to bojí přiznat.Po tom všem ženy svého muže milují více než dříve a snaží se mu to všelijak vynahradit.
Co je tohle za blábol? Já jsem kandaulista/cuckold. Moje ex o tom nechtěla ani slyšet a ani další z partnerek, se kterými jsem byl po rozvodu, se k tomu nenechaly přemluvit, přestože jsem je přesvědčoval, že to chci a nikdo jiný by to nevěděl, kdo by je odsuzoval.
Navíc..co ta tvoje odpověď má společného s tím, že má muž ze ženy strach, jak zněl původní dotaz? (edited)
Navíc..co ta tvoje odpověď má společného s tím, že má muž ze ženy strach, jak zněl původní dotaz? (edited)
Jsem ráda, že nepatrim do té většiny. 😂

Strach
Ahoj