Dnes niekto vlak Ex 614 (KE-BA)?
Verejne wc kabinka aj pisoar, v buse , vlak v kupe aj na wc, v lese, v praci, na zastake busovej , pri Kuchajde von aj Strkovec jazero , v taxiku na zadnom sedadle , a podobne ... :)
V lese.,skúšobnej kabínke, na wc vo vlaku, v jazere.
Moja mi tiež povedala že ju to chytilo v aute . Zastavila na parkovisku hrala sa s rýchlostnou pákou a honila si picku
Asi všade už :).
najcastejsie mimo domova je to v praci n wc
vselikde - v buse, vo vlaku, na zastavke, v skole (kym som tam chodil), v praci, v parku, na plazi, v bazene, vo virivke, v saune, na presklenom balkone v hoteli, na schodisku v panelaku. na verejnych wc, v lese, na luke, na jazerach, na sidlisku v roznych zakutiach, v aute pocas jazdy aj na parkovisku, v prezliekacich kabinkach a urcite som nieco zabudol este
(edited)
Už asi všade. Posledný týždeň som bol strašne nadržaný tak asi každý deň v práci na wc. Okrem toho na rôznych miestach vonku v buse, na záchode v lietadle a vlaku. Ešte u by som rád pridal.
V autobuse, v lese, v skole, v nakupnom centre, v saune, .... vsade
Myslím že väčšina to zažila. Moja byvalka v aute kým čakala na segru na vlakovej stanici,počas cesty na diaľnici,súčasná v práci v kabínke v aute ja taktiež kde sa dá v práci v aute a podobne každý to urobí len sa to hanbí priznat
Vždy keď sme islii na dlhšiu trasu tak buď masturbovala alebo mňa fajčila šoféroval som ja
Ja si to tiež myslím a keď je žena exibicionistka tak je to úplne normálne..Bolo aj také že sme boli u jej sestry a dosla my správa a v nej krátke video ako sa robí v jej kúpeľni
Bolo to v čase ešte keď bežne stavali stopárky na cestách, keďže v tomto čase neboli aplikácia ako blabla car a pod. S ex milenkou sme zastavili stopárke , ona bola totiž dobrá duša. Bolo to mladé dievča a po chvíli jazdy sa mi začala sním hrať rúčkou až kým som sa pred očami prekvapenej dievčiny nevystriekal do jej dlane.
No, za to by si bol potrestaný - ihneď by ťa porazil blesk a už by si nikdy nepáchal na sebe hriech proti čistote🤓
ak by si náhodou okamžite nezahynul v nekajúcnosti😱
ak by si náhodou okamžite nezahynul v nekajúcnosti😱

Masturbacia mimo domova
Priznajte kde ste si to spravili keď ste nevydržali. Mňe sa manželka priznala že sa spravila v kancelarii keď bola sama. Sukňa, ruka pod stôl a bola
Hneď hotova