Ahoj. Já třeba pracuji s lidmi z nichž je 98% mužů všech věkových kategorií. Některé vídám několikrát za den, některé každý den, některé vidím jen jednou. A ano, takové to koketování a dvojsmysly jsou běžné. Já sama to mám ráda a ti co mě znají na to sami i čekají. Člověk se uvolní, zasměje a pak si popřejeme krásný den. Nic víc v tom není a ani nebude! Samozřejmě uz předem poznám ke komu si co mohu dovolit a co uz by bylo přes čáru. Jinak s kolegy v práci to stejné.
Podle tvého příspěvku se mi zdá, že žárlíš na svojí přítelkyni se kterou muži koketují. Za mě v tom vidíš hrozbu zbytečně a akorát si tím zatěžuješ hlavu. Nehledě na to, že sám jsi registrovaný na amaterech kde na tebe skáčou ero fotky žen. Tak nevím jestli bys neměl možná začít u sebe?
Podle tvého příspěvku se mi zdá, že žárlíš na svojí přítelkyni se kterou muži koketují. Za mě v tom vidíš hrozbu zbytečně a akorát si tím zatěžuješ hlavu. Nehledě na to, že sám jsi registrovaný na amaterech kde na tebe skáčou ero fotky žen. Tak nevím jestli bys neměl možná začít u sebe?
Hmmmm tohle je velice slibná dedukce;)) 😛👏👏
Stát se to může.. ale v dnešní době zažívám že si muži spíše dávají pozor. Hlavně v době kdy se hodně mluví o sexuálním obtěžování. A jsou pozice ve kterých by okamžitě byli vyhození.
Často si netroufnou když si nejsou jistí zda by to bylo z druhé strany vítané či ne.
Často si netroufnou když si nejsou jistí zda by to bylo z druhé strany vítané či ne.
Ahoj, ani moc ne. Ale tady na amaterech mi pisou furt, nechapou, ze jsme tu jako par, ja sveho chlapa miluju a nikdy bych ho nepodvedla.
Nedeje se mi to, pry vypadam prisne a vsichni se me diky tomu nastesti boji.
Na mne také ne
a jsem za to ráda

Pruzkum dotaz na ženy
Ahoj . Zajima mě jestli jestli je béžné že na vás na ženy chlapi neustále doráží. Např. V práci atd . Mě Teda přijde že se to stalo snad jalousi normou a že se to stává běžné.