Obřízka v dospělosti

Zdravím, v březnu jdu ze zdravotních důvodu na obřízku. A zajímá jak to probíhá po zákroku. Kdyžtak prosím do vzkazů otázek možná bude víc. Ale zajímá mě hlavně názor toho kdo ju podstoupil teď v dospělosti a ne chytrolinu co mají akorát blbý řeči.dik za odpověď

Taky jsem byl, měl sem zúženou predkozku. Tři dny v nemocnici a pak pak domu. Pero zavazany a pár dní oteklé. Stehy tak vypadali sami. Ale co sem všude četl tak tě prý zvýší vydrž při sexu. Ani hovno 🤣 přijde ze vydržím min nebo ja nevim. Úplně už si nepamatuju jak to bylo dřív.
Taky jsem to tak po začátku měl, že jsem nic nevydržel, a to ještě několik měsíců od zákroku.
Mám to pořád a uz to bude asi 3 roky
U mě to bylo zcela bez problémů. Chvíli po zákroku jsem šel domů a v pohodě. Až pak to začalo malinko víc bolet. Penis byl celý v obvaze, jen špička žaludu koukala ven. A furt jsem měl pocit že mi stojí takže spíš příjemný pocit nez bolest. Druhý den večer jsem sundal obvaz. Penis byl dost oteklý a kvůli podlitinam hrál všemi barvami. A pod žaludem byla jizva a dokola stehy. Přes noc to pak malinko krvácelo. Od dalšího dne jsem pak jizvu mazal framykoinem a večer koupal v heřmánku. Za pár dnů otok zcela zmizel a I barva se vrátila do normálu. Bolest pak už žádná, a po pár týdnech začaly vypadávat stehy. Erekce i tak byly super. Pak už jen kontrola s tím že je to ok.
Ještě najdeš nějaké vlákno kde nám chceš sdělit něco o obřízce nebo už jsi vyčerpal zdroje...
No já už to mám delší dobu, taky asi jako většina co musela jít kvůli fimoze. No po zákroku si to už moc nepamatuji. Ale nebylo to nic hrozného. Samozřejmě otok a 14 dní sem byl bez sexu cca po týdnu jsem si už musel sám ulevit opatrně 😀. Pak to bylo citlivé že začátku při chůzi, ale brzy si zvyknes. Jsem moc spokojený a nelitoval jsem toho ani jednou i když už nebyla jiná možnost. Ale co člověk to jiný názor a zkusenost, jako ve všem. Tak ať se to podaří a jsi spokojený.
malý dotaz, když honíš, můžeš honit bez gelu nebo musíš mazat? Přece jenom v tomhle nabízí předkožka dost výhodu
No máš pravdu v tomhle směru je predkozka lepší, ale na druhou stranu si to uziju líp s gelem, bez predkozky 🤷‍♂️Nebo jak to říct ... Kdyby se mě někdo zeptal jestli bych to chtěl vrátit, kdyby někdy existovala ta možnost. Tak určitě ne.
No po zákroku to probíhá tak, že je penis citlivej, oteklej a je lepší si dát třeba týden home office, nebo dovolenou. Doporučujou koupání v heřmánku, masírování jizvy aby byla co nejméně patrná. Já doporučuju se vyhnout čemukoliv, co by tě vzrušovalo, protože erekce prostě pár dní bolí, budeš mít stehy. Myslím, že jsem to vydržel týden a pak musel s lubrikačním gelem aspoň jednou uvolnit napětí. Já byl týden doma, chodil jsem ve volných trenkách a měnil obvazy. Při chůzi to bylo hodně citlivé, zvlášť v těsných kalhotách. Už jsem na tom byl před 15 lety, tak si nepamatuju, kdy jsem začal se sexem, ale minimálně 2 týdny bych to nezkoušel, možná dýl. Jestli jsi imunní na některé typy znecitlivění jako já (bohužel zjištěno až při zákroku), tak doporučuju celkovou anestezii. Já měl lokální a málem jsem je tam všechny rozkopal, prostě to na mě moc nefungovalo. A ještě jedna věc, jestli to děláš ze zdravotních důvodů, tak zvaž pro a proti a třeba variantu částečné obřízky, nebo jen uvolnění předkožky. Obřízka se už nedá vrátit. Masturbace je pak jiná, lze nasucho i s gelem. Nasucho to chce cvik a skoro žádná holka to nikdy pořádně neumí a není to ono.
Podobně to probíhalo i u mě. Lokální anestezie mě ptáka normálně znecitlivěla. Za dva dny po operaci jsem se jako naschvál probudil s erekcí. A nebylo to nic příjemného. Bolelo to fakt hodně, naštěstí nepraskl jedinej steh. asi měsíc jsem měl ještě hodně citlivýho žaluda. Například tření v kalhotách mi způsobovalo erekci. Po měsíci začal být žalud už necitlivej. Co se týká onanie, dá se provádět na sucho, ale z mého pohledu je to nouzovka. Nejlepší je to s lubrikantem, kdy můžu klouzat dlaní po celé délce. I vyvrcholení je s lubrikantem mnohem intenzivnější. V sexu jsem poznal rozdíl. Pokud je partnerka dostatečně vlhká, je z mého pohledu sex daleko lepší než dříve. Pokud není dostatečně mokrá, těžko se do ní proniká. S předkožkou to šlo líp. ta se měla kam shrnovat. Další obrovské plus u obřízky je higiena. Nikdy jsem nebyl špindíra, ale pokud se nestihl dřív s předkožkou člověk denně osprchovat, tak prostě a jednoduše byl žalud pod předkožkou cítit. Tenkrát jsem i používal PH neutrální mýdlo, normální pod předkožkou taky zatuchlo. Od obřízky tohle neřeším. Na obřízku jsem musel kvůli fimóze a lékař se mnou vůbec nediskutoval o tom, jakou variantu bych rád. Takže mě ufikli komplet předkožku i kus uzdičky. Po této zkušenosti (není cesty zpět), si dovolím tvrdit, že plusy pro mě převažují. Jediný co mi fakt chybí je onanie s předkožkou, která byla dřív mnohem lepší a výstřiky víc intenzivnější. A já honění miluju.
Mě se taky doktor na noc neptal,řekl to už správy jen obřízka kolikátého nastoupíte do nemocnice druhý den vás uspime a uděláme zákrok a další den půjdete domů,když bude vše ok. Takže si den před nástupem oholim ptáka a pak se uvidí.spis mám strach s toho jak dlouho to bude citlivý,než si zvyknu.v práci dost nechodím
mě se rána hojila fakt rychle, do 10-ti dnů vypadaly stehy. Co se týká citlivosti, jak je rána zahojená, tak jsem si to i vychutnával, když mě tření žaluda o prádlo vzrušovalo. Vydržet se to stoprocentně dá
můžete psát i zde, možná budu muset taky ze zdravotních důvodu
Otázka..... jak dlouho u bás trvalo než jste měli zase sex, myslím po zakroku
Tak a mám to za sebou🙏 ted uz jen vydrzet rekonvalescenci
Já taky už od středy a docela dobrý. Je to citlivé,ale v pohodě
Nemocnice Třebíč. První den nástup a předoperační,druhý den zákrok,a třetí den po vizite domů
Tak to ka byl ve ctvrtek v urazovce v brne nastup v 7 a ve 21 mne pustili dom
Byl jsem na obrizce pred 1,5 rokem kvuli fimoze. Sice jsem mel ze zdravotnich duvodu narok na bezplatnou operaci, ale jestli muzu neco doporucit, tak dat tech cca 15 tis. za zakrok ma plasticke chirurgii.
Ve spitale to proste odbydou a nazdar, na plastice se mnou vsechno probrali, zvolil jsem celkovou vc. odstraneni uzdicky a jedinneho, ceho jsem litoval tak toho, ze jsem se s fimozou trapil pres rok a nesel do toho driv.

Tyden po zakroku teda nic moc, ale da se to zvladnout, sex jsem tusim zkusil po 6 tydnech. Idealni to bylo cca po 3 mesicich a ja si to teda uzivam vic nez predtim. Lepsi vydrz, lepsi prozitek a zenam se obrizka libi 😀

Urcite je potreba se o jizvu starat a masirovat, pak to neni skoro znatelne.
Dík za názor. Já jdu taky kvůli fimoze. A jak dlouho jsi byl po zákroku doma na neschopence?
Mě dělali celkovou obrizku v Pardubické nemocnici a nemohu říci, že by něco odbyli. Jinak souhlasím se vším co jsi psal. Pokud máš fimozu nemá cenu se trápit. A jen snad mala nevýhoda z pohledu ženy, je třeba aby byla dostatečně vlhká nebo použít lubrikant jinak to bez predkozky pro ně nemusí být zpočátku příjemné.
Také mám celkovou a sex je v pohodě, prý je i lepší než předtím
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Byl jsem u MUDr. David Stepan v Reckovicich (nad Billou). Bylo to na doporuceni, ze si s tim "vyhraje" 😀

S tim spitalem jsem to nemyslel tak, ze by to vylozene odbyli, ale na plastice tomu venuji podle me vetsi peci, mel jsem lokalni umrtveni, vse mi popisoval, rikal jaky stehy udela atd.

Na neschopence jsem nebyl, delam z domu, ale tipuju tak tyden to bude. Nesel jsem ani na kontrolu, stehy vypadly samy a neco jsem si vytahl sam.