To je to samé jako kdyby si napsala, že inteligentní žena mu pořádně neprožene ptáka..
Měla jsem tu dobré kárý včetně dobrých vybavení.. pokud se muži něco líbí není to o velikosti..
Respekt dámo 😉
Měla jsem tu dobré kárý včetně dobrých vybavení.. pokud se muži něco líbí není to o velikosti..
Respekt dámo 😉
Asi tak nějak. S velikostí péra to nemá co dělat, ale zároveň se občas domnívám, že s egem ano :-))
Dotaz byl na sexuální stereotypy. Podobné auto s egem a postavením souvisí, prostě s potřebou ukázat, že na něj má.
Za mě osobně, je X4 na líbání a cestování pěkná a pohodlná, navíc se mi v červené fakt líbí. A když to porovnám se svojím Swiftem, kam se mi na místo spolujezdce skoro nevešel . :))
Za mě osobně, je X4 na líbání a cestování pěkná a pohodlná, navíc se mi v červené fakt líbí. A když to porovnám se svojím Swiftem, kam se mi na místo spolujezdce skoro nevešel . :))
Muži jsou fajn jen je dobré jim dát respekt dobré jednání, pak jsou zlatíčka..
Pokud držkuje , pak si zaslouží vše v čem si zatopí (edited)
Pokud držkuje , pak si zaslouží vše v čem si zatopí (edited)
Těch nesmyslných je hodně, třeba:
- ženy mají menší chuť na sex než muži,
- ženy jsou méně nadrženější než muži,
- ženy potřebují delší čas na orgasmus než muži,
- ženy snáze dosahují klitorálního orgasmu,
- malé procento žen dosahuje mokrého orgasmu,
- jen muži mohou mít sex bez lásky,
- atd.
Vlastně všechny, kde se obecně mluví o mužích či ženách. Nenašli jsme nic, co by platilo obecně na všechny muže nebo všechny ženy a fungovalo to.
- ženy mají menší chuť na sex než muži,
- ženy jsou méně nadrženější než muži,
- ženy potřebují delší čas na orgasmus než muži,
- ženy snáze dosahují klitorálního orgasmu,
- malé procento žen dosahuje mokrého orgasmu,
- jen muži mohou mít sex bez lásky,
- atd.
Vlastně všechny, kde se obecně mluví o mužích či ženách. Nenašli jsme nic, co by platilo obecně na všechny muže nebo všechny ženy a fungovalo to.
Ze se "vsechny" zeny porad vymlouvaji/boli je hlava, brisko a podobne. Za me nejvetsi nesmysl
Asi tak... Za celý život jsem tuhle výmluvu nepoužila.

Sexuální stereotypy
Bouráme tabu na téma stereotyp v sexu