Sexuální stereotypy

Bouráme tabu na téma stereotyp v sexu

Každý z nás už určitě narazil na nějaké sexuální klišé – muži prý myslí na sex každých 7 sekund, ženy předstírají orgasmus... Jaké stereotypy v sexu vám přijdou nejvíc nesmyslné? A naopak – narazili jste na nějaké, které ve vašem životě opravdu sedí? Pojďme si o tom otevřeně promluvit!
Velké nebo drahè auto má chlap s malým pérem.....
Tak tomu věřím podle sebe to můžu potvrdit
To je to samé jako kdyby si napsala, že inteligentní žena mu pořádně neprožene ptáka..
Měla jsem tu dobré kárý včetně dobrých vybavení.. pokud se muži něco líbí není to o velikosti..
Respekt dámo 😉
Proto píši, že je to cliché. Nejčastěji to čtu a slyším od chlapů s jízlivým podtónem a levným, starym autem..... (edited)
Asi tak nějak. S velikostí péra to nemá co dělat, ale zároveň se občas domnívám, že s egem ano :-))
Dotaz byl na sexuální stereotypy. Podobné auto s egem a postavením souvisí, prostě s potřebou ukázat, že na něj má.

Za mě osobně, je X4 na líbání a cestování pěkná a pohodlná, navíc se mi v červené fakt líbí. A když to porovnám se svojím Swiftem, kam se mi na místo spolujezdce skoro nevešel . :))
Muži jsou fajn jen je dobré jim dát respekt dobré jednání, pak jsou zlatíčka..
Pokud držkuje , pak si zaslouží vše v čem si zatopí (edited)
Těch nesmyslných je hodně, třeba:
- ženy mají menší chuť na sex než muži,
- ženy jsou méně nadrženější než muži,
- ženy potřebují delší čas na orgasmus než muži,
- ženy snáze dosahují klitorálního orgasmu,
- malé procento žen dosahuje mokrého orgasmu,
- jen muži mohou mít sex bez lásky,
- atd.

Vlastně všechny, kde se obecně mluví o mužích či ženách. Nenašli jsme nic, co by platilo obecně na všechny muže nebo všechny ženy a fungovalo to.
"ženy snáze dosahují klitorálního orgasmu" když u tohohle doplníš "než muži", tak to jako jediné bude určitě správně :D
Aaaa *1* tam nám vypadlo snáze než jiného typu orgasmu
Ze se "vsechny" zeny porad vymlouvaji/boli je hlava, brisko a podobne. Za me nejvetsi nesmysl*6*
Asi tak... Za celý život jsem tuhle výmluvu nepoužila.
..... jaký si to uděláš, takový to máš, kdo jen sedí na prdeli a kafrá se nesmí divit že mu život plyne kolem....
Jak tahle odpověď souvisí s tématem?
Mě to přijde docela vtipné. Protože první co me napadlo, bylo klišé, že kdo přijde na amatéry, musí šukat první ligu....
....a jak tvoje odpověď souvisí s tématem???.... každý ať si šuká kteroukoliv ligu kteréhokoliv sportu.... vůbec mě to nezajímá.....jestli chceš vidět něco vtipného mrkni se do zrcadla😜
Dovolím si nesouhlasit s tvrzením že čím větší a dražší auto tím menší penis. Spíš bych to nazval tak že úspěšnější člověk. A oralnipani zase nezklamala, vás bych chtěl opravdu podkat na živo.
....tohle není odpověď pro mě že jo?😄😄😄
Ne není jen můj názor na dané téma.