Ano a moc rád také tě baví mokrý orgasmus?
Já třeba nestříkám vůbec, nevím jak to říct ale... Vyčvachtat mi ji jde a je potopa, ale že by stříkala to ne :D
Ja jsem zjistila ze to umim v moment, kdy jeem nekde cetla ze to umi každá ženská, mrkla jsem na tutoriály a od ty doby stříkám celkem pravidelně i pri šukání a je to pro me teda dost intenzivní 🫠
Zatim se mi nestalo ze by zena nemela mokry orgasmus.Kdyz zenu dobre stimulujes a vis kam sahnout tak ho ma kazda
Žena kterou jsem poznal v životě nestříkala mě bylo 28 a ji 51 až semnou toho dosahovala perem vždy yse za to styděla že byla mokrá postel a museli jsme prát a mě to tak hrozně bere ale ona vždy při tom stříkání měla orgasmus nebo aspoň podle toho jak se chovala při každém orgasmu
Tohle je věc o kterou se u partnerky už nějakou dobu občas snažím, ale uplne marně. 🤔 Přečteno mnoho článků a různých návodů a nic.. třeba k tomu nemáme proporce at uz z mé, nebo z její strany.
Hele jestli muzu poradit, zkuste to v sedě. U nas se to konečně takhle povedlo
Taky je potřeba aby hodně pila..
Možná to muze byt uvolněním.. Polovicka o tom nikdy nevěděla - chtěl jsem to vždy jako moment překvapení tak třeba na to nebyla dostatečně uvolněná ..😁 Ted si to tu přečte a mam po tajemství..🤣
Dřív jsem si to taky myslela. Ale když se něco správně dráždí, tak to ustříknutí se dostaví celkem často... Naopak na to orgasmu se musí chvilku pracovat 🙂
Ten piercing nemá vždy takový vliv, někdy když je dobrá nálada, tak pomůže, ale někdy zase nedělá takový rozdíl, ale taky záleží, co tam zrovna je, kroužek, větší podkova... Ale jako vše u nás žen je to nejvíc o hlavě 😉
Ahoj mívám docela často mokré orgasmy a hodně
Ahoj já při stiku mám jen orgasmus bez stříkání, ale když mě kamarád vyprsti stříkám

Mokré hraní a orgasmy
Dotaz k mokrému hraní a orgasmu