Napríklad ja som podľa uvedeného veku,opisu a informácii v profile spoznal tu na AM moju expartnerku(s ktorou dodnes dobre vychádzame) aj keď nemala profilovu fotku.Stačili asi 4 správy. Samozrejme je to dodnes medzi nami,obaja vieme že sme tu a nezasahujeme jeden druhému do súkromia.
Ja ho tiež nemám uvedený,pretože automaticky ked niekto uvidí tvoj vek v mojom prípade 27 ani neodpise na správu,Tak začnem konverzovať,a nakoniec ten človek zistí že možno som o 10r.mladsi,ale rozumovo a povahovo,skúsenosťami zo života a posteli vyspelejší ako niekto kto má možno 40. Neslryvam svoj vek,ale z praxe tu je to pre mna ideálne takto. Už som tu spoznal asi 3 ženy ktoré sú staršie odomna o 3-12r popíšeme si,s niektorou som sa aj stretol a všetko bolo ok
Ja ho tiež nemám uvedený,pretože automaticky ked niekto uvidí tvoj vek v mojom prípade 27 ani neodpise na správu,Tak začnem konverzovať,a nakoniec ten človek zistí že možno som o 10r.mladsi,ale rozumovo a povahovo,skúsenosťami zo života a posteli vyspelejší ako niekto kto má možno 40. Neslryvam svoj vek,ale z praxe tu je to pre mna ideálne takto. Už som tu spoznal asi 3 ženy ktoré sú staršie odomna o 3-12r popíšeme si,s niektorou som sa aj stretol a všetko bolo ok
Zrejme nemaju ciste umysli a potrebuju sa na nieco hrat...
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Treba si uvedomiť že neuvedenie veku do profilu znamená menšia možnosť zoznámiť sa, oveľa menšia, je veľa takých čo profily bez uvedeného veku preskakujú a samozrejme v podstránke,, ľudia,, sa poväčšine hľadá systémom že si určím hranicu veku a kraj, pokiaľ to registrovaný nemá tak mi ho ani do ponuky profilov nedá

Vek v profile
😀😀