Na bazény už nechodím a do sauny vůbec. Ale dřív jedině v plavkách po jistém trapasu. P.S. mám velmi malý penis.
Nevím co jsi zažil za trapas, ale normální chlap neřeší jak vypadá nějaký chlap v sauně nebo ve sprchách. Samozřejmě že pohledem sklouzne i na penis, ale všimne si spíš abnormálně velkého, než že by se nějak poškleboval nad malým. Takovou reakci jsem nikdy nikde neviděl
Jako wtf, dnes už nemůže člověk jít ani do sprchy v nějakém veřejném zařízení, aniž by ho tam očumovala nejaká místní bukvice, a pak tady z toho dělala masturbační fantazie? 90% lidí se jde prostě jen osprchovat a ostatní okolo je nezajímají. Stejně tak už evidentně pomale nemůže jít člověk se psem někam za město, aniž by tam někde v keři číhal nějaký místní honimír s klobásou v ruce. A co je vrchol, už kolikrát jsem měl podezření, že do různých wellness a saunových zařízení chodí jistá sorta lidí jen očumovat a někdy nejen to, zejména například Maximus v Brně, a pak se mi to tady potvrdilo.
Nejlepší bude když tam vejdeš bez plavek a uvidíš jak se ty naše vlajky vztyčí
Záleží ale prvně určitě přejedeme očima po ostatních jestli ho má někdo většího než my :-D
Doufám že pomohlo jinak se můžeš doptat.
Doufám že pomohlo jinak se můžeš doptat.
Ahoj me ty plavecky vzdycky ve sprse nejak sklouznou a pak se pro ne musim ohybat a to byva nekdy problem….
Ve sprse se navzajem vsichni chlapi pozoruji. Bez vyjimky. Vetsina z nich se sprchuje a honi si pero. Po podlaze tece mix semene, samponu a vody. Kdyz sem omylem vejde zena, odejde po hodine po ctyrech.
Ahoj vetsinou chlapi prijdou svleknou plavky a vysprchuji se, mozna juknou na vybavu a telo jako takove. Ale jsou i vyjimky a konstelace kdy je tam i vice a bud to vede k navrhu na kavu nebo k navrhu jinych aktivit….
U nás v Aquaparku si při sprchování chlapi většinou svlékají plavky a sprchují se klidně čelem k ostatním a tak se nedá se nevšinout jak je kdo vybavený, ale nikdy jsem se nesetkal s nějakou nabídkou intimností mezi muži nebo jakýmkoliv obtěžováním a ani nikomu tam nikdy nestál.
Myslíš u bazénu nebo sauny? Bez plavek, normální chlapi nic neřeší...
Sem tam registruju, že se dva baví ve stylu, tyvole viděls toho magora s piercingem?🤣.
Určitě i dobrý kerky neuniknou pozornosti, taky si všimnu, jo to je zajímavý , nebo divný...
Takže asi normální stav
Sem tam registruju, že se dva baví ve stylu, tyvole viděls toho magora s piercingem?🤣.
Určitě i dobrý kerky neuniknou pozornosti, taky si všimnu, jo to je zajímavý , nebo divný...
Takže asi normální stav
Možná znám jen výjimku. Když je více holek spolu,je to o tom,že nějaká jen tak o nějakem začné a jsem asi honič, když jsem viděl 3 které se bavily že na nuda se rozevřelý že bylo vše vidět. Hpniči i voaeři stáli frontu, pak se některá šla projít lesik, houští a když přišel s tvrdým natořila ho jiná a pak měli holky vymalováno. Ne moc,, sto až litr.pOstavit ho jen tělem umí ženy hned
Questo post è stato eliminato dall'utente.

Panske sprchy
Ahojky, uz dlouho mam myslenku na tim jak to probiha v panske sprse. Pozorujete se panove vzajemne? Nebo si nechavate plavky? Diky za info:))