Je to ban od místních super administrátorů. :)
Neaktivní profil = buď si ho aktivoval uživatel sám (jak píše MiaMia---) - v tom případě ale NIKDY uživatel nebude aktivní a nebo dostal ban od adminů - porušení pravidel - většinou místní ťapky, který podvádí. :)
V záložce Kontakt -> Účet a jeho správa -> Odebrat a pozastavit účtu se slovo "aktivní" vyskytuje. Ale v tom případě nechápu, proč by byl daný člověk vidět online.
"Po jeho dočasné deaktivaci bude váš účet neaktivní po dobu 6 měsíců, ale nebojte se, během této doby se stále můžete přihlásit ke svému účtu a obnovit jej.
Deaktivace účtu umožňuje uživatelům přestat být viditelní a aktivní na platformě, aniž by přišli o svůj profil. Pokud tedy máte zájem se v budoucnu vrátit a využívat naše služby, stačí požádat o obnovení svého účtu a váš profil bude opět aktivní." (edited)
"Po jeho dočasné deaktivaci bude váš účet neaktivní po dobu 6 měsíců, ale nebojte se, během této doby se stále můžete přihlásit ke svému účtu a obnovit jej.
Deaktivace účtu umožňuje uživatelům přestat být viditelní a aktivní na platformě, aniž by přišli o svůj profil. Pokud tedy máte zájem se v budoucnu vrátit a využívat naše služby, stačí požádat o obnovení svého účtu a váš profil bude opět aktivní." (edited)
A neříkal, že by třeba něco dělal se svým účtem? Mohl něco udělat omylem...
Já myslel, že si třeba ten člověk pozastavil účet a proto ho vidíš jako neaktivního, ale máš pravdu, že pak nedává smysl, proč svítí online a dál přidává do fóra... To by chtělo napsat adminům na podporu

"uživatel X není aktivní"
Co to znamená, když někomu nemůžu napsat vzkaz, protože tam svítí "uživatel X není aktivní"? Přitom jasně vidím, že je daná osoba online (zelený puntík i po opakovaném refreshování). Přesněji by mě zajímalo, kde se to dá nastavit. Nikde v nastavení profilu, ani v nastavení vzkazů jsem o tom nic nenašel. Stejně tak jsem projížděl tady fórum i časté dotazy, ale nic. Tak kdyby mi někdo vysvětlil, jak to funguje, tak bych byl rád. Díky